02 / 05 / 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 1.377 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bakanlık bünyesinde yapılacak personel alımına ilişkin başvuruya ilişkin bilgiler ve detaylar neler? İşte merak edilenler...



Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı gerçekleştireceğini duyurmasının ardından başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru kapsamındaki bilgileri ve ilana ilişkin detayları araştırmaya başladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personeller hangi alanlarda görevlendirilecek? Başvuru detayları neler?

 Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! Süresi dolmadan başvurun!

BAKANLIK BÜNYESİNE 1.377 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 1.377 personel alımı yapılacağı duyurusu iş arayan adayların oldukça dikkatini çekti. Bakanlık bünyesine görevlendirilecek personel kadrosu ve ayrıntılar, devlet kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen adaylar tarafından merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğünce açılan kadrolara ilişkin ayrıntılar belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğün tarafından orman mühendisi alımı yapılacağı öğrenildi. Bakanlık bünyesinde görev almak isteyen orman mühendisleri başvuruya ilişkin bilgileri merak ediyor.

İşte detaylar...


Geri Dön