27 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.



Tarım ve Orman Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde görevlendirmek üzere 21 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını açıkladı. Başvuruların devam ettiği ve 29 Ekim’de sona ereceği öğrenildi. Ankara’daki Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’ne alınacak personeller için açık kadrolar belli oldu.

12 kadrolara alımların yapılacağı öğrenilirken, açık kadrolar şu şekilde oluştu:

Yazılım mimarı, yazılım uzmanı, CBS yazılım mimarı, CBS yazılım uzmanı, WEB tasarım uzmanı, mobil yazılım uzmanı, ağ uzmanı, veri tabanı uzmanı, yapay zekâ geliştirme uzmanı, sistem uzmanı, bilgi güvenliği uzmanı ve son olarak, risk ve uyum uzmanı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

BAŞVURU ŞARTLARI

Alımlar kapsamında genel ve özel başvuru şartları aranırken, özel başvuru şartlarının kadrolara göre değişkenlik gösterdiği belirtildi. Genel başvuru şartları ise şu şekilde oluştu:

657 sayılı Devlet Memurları Yasası’nın 48’inci maddesinde yer alan genel koşullara haiz olması,
Fakültelerin 4 senelik Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden veya bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanmış yurt dışındaki eğitim kurumlarından mezun olması,
(b) bendinde yer alanlar haricinde kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji alanlarında eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden veya bu bölümlere denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanmış yurt dışındaki eğitim kurumlarından mezun olması (Bu kısımda yer alan bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katına kadar olan ilana müracaat edebilecek),

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!
Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi hususunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi hususunda ücret tavanı 2 katını geçmeyecek adaylar için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki deneyime sahip bulunması (Mesleki deneyimin belirlenmesinde; Bilişim Personeli olarak 657 sayılı Yasa’ya tabi kadrolu veya aynı yasanın dördüncü maddesinin (B) bendi veya 399 sayılı Yasa Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim yatırılmak suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli şeklinde geçtiği tespit edilen hizmet süreleri göz önüne alınacak)

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Yüzbinlerce insana ek gelir fırsatı! Bu işlemi yapanın hesabına her ay geri ödemesiz 2 bin 395 TL yatacak!

Başkan Göksu resmen açıkladı: Konutu riskli olanlar dikkat! Kentsel dönüşümde yeni kurallar geliyor!

CarrefourSA’da yılın son indirimleri! Philips airfryer 4 bin 999 TL, Fakir Türk kahvesi makinesi 1.299 TL’ye düştü!

Geri Dön