09 / 05 / 2024

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank'ın yeni kampanyası için de son 4 güne girildi. Ay sonunda son bulacak kampanya kapsamında gerekli şartları sağlayanlara 3 bin TL hediye edilecek. 



Ülkemizin en çok tercih edilen özel bankaları arasında bulunan Akbank, Nisan 2024 için Axess ve Wings sahiplerine chip-para, 450 bine varan mil puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını, "Juzdan" uygulaması üzerinden duyurdu.

Akbank tarafından söz konusu kampanyalar ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Akbank sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile müşterilerine kazandıracağı kampanya 30 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

AKBANK'TAN 3 BİN TL CHİP PARA MÜJDESİ

Paylaşılan detaylara göre Akbank tarafından müşterilere sunulan 9 bin 300 TL tutarındaki chip-para hediye kampanyası pek çok kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılırken, Axess sahipleri yapacakları 2 bin Türk Lirası ve üzeri 2. ve sonraki her giyim ve elektronik alışverişine 50 lira, toplamda 200 Türk Lirası kazanıyor.

Wings sahipleri de yine aynı sektörlerdeki 3 bin lira ve üzeri 2. ve sonraki alışverişlerinde 10 bin, toplamda 40 bine ulaşan mil puan kazanıyor. Her iki kampanyadan da yararlanabilmek için ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli olurken ayrıca Juzdan'da Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel olarak yüzlerce markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da yer alıyor. 

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil'den gerekli başvuruları yaparak, söz konusu kartları anında kullanabiliyor. Henüz Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da sunuluyor. 30 Nisan tarihine kadar ilk defa Axess sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları her 2 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 300 TL, toplamda 3 bin liraya ulaşan chip-para kazanabiliyor. 

Ayrıca tüm bunlar dışında Cebe inen Axess'e başvuru yapanlar kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu kampanyadan faydalanmak için Axess'e başvuru yaptıktan sonra, Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım sağlamak yeterli oluyor.

 

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Emlak krizine neden olan en büyük sorunlardan biri satış sözleşmeleri!

Ev sahipleri dikkat! Tahliye taahhütnamesinde buna dikkat etmeyenler çok pişman olacak!


Geri Dön