24 / 07 / 2024

bilgi üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı

bilgi üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı

İstanbul Bilgi Üniversitesi geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansman ve hukuka kadar gayrimenkul sektörüne dair tüm konuları içeren özel bir eğitim hazırladı. Bilgi Üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı düzenliyor...

Üsküdar Üniversitesi ve İBB gayrimenkul satıyor! Bu tarihlere dikkat!

Üsküdar Üniversitesi ve İBB, gayrimenkul satışı yapılacağını açıkladı. Peki hangi ilçelerdeki gayrimenkuller satılacak? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri... 

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemiyle, gayrimenkul alım satım süreçlerinde, gayrimenkulün alan büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi bilgiler web ve mobil uygulamalar üzerinden vatandaşlara sunulacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Avrupa’da yaşayıp Euro’ya yatırım yapan gurbetçilere kötü haber! Zamanında dönüş yapsaydınız kazanacaktınız

Dolar ile Euro’nun 20 yıl sonra eşit seviyeye gelmesini değerlendiren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Başlevent, Euro’ya yatırım yapanların neden kaybettiğini açıkladı.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü'nden 19.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Üniversitesi Antalya'daki 2 gayrimenkulünü 19.5 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

bilgi üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı Haberi

bilgi üniversitesi gayrimenkul geliştirme sertifika programı

Son yılların en gözde sektörleri arasında yerini alan gayrimenkulde kariyer yapmak ya da kendini geliştirmek isteyenler için İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden büyük fırsat..! İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü (GHE) arasında yapılan işbirliği sonucu düzenlenen ‘Gayrimenkul Yatırım & Geliştirme Sertifika Programı’nda, gayrimenkul sektöründe geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden finansmana ve hukuka kadar ihtiyaç duyulabilecek tüm konuların eğitimleri verilecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ‘Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ Bilgi Eğitim tarafından üniversitenin Santral Kampüsü’nde, 16 Kasım 2013-O8 Şubat 2014 tarihleri arasında verilecek eğitimler toplam 102 saat sürecek. Geliştirme, pazarlama, mimari konsept, yatırım ve finansmanı içeren modül; tasarım, yönetim, vergisel düzenlemeler, şirket yapılandırmaları ve değerlendirme uzmanlığından oluşan farklı bir modül ile hukuk uzmanlığının yanı sıra proje ziyaretleri ve incelemeleri kapsayan modül olmak üzere dört farklı modülden...