16 / 05 / 2024

bilgiç ertürkün aldığı şatolar

bilgiç ertürkün aldığı şatolar

Ankaralı avukat Bilgiç Ertürk Avrupa'da satın aldığı şatolarla dikkat çekiyor, bilgiç aldığı şatolardan birinin üniversite kampüsüne dönüştürülmesini istiyor

Dubai'de bir Türk'ün aldığı 136 milyon dolarlık daire çok konuşuluyor!

Dubai'de bir Türk'ün 136 milyon dolarlık (4 milyar 392 milyon TL) rekor rakamla satın aldığı süper lüks dairenin detayları ve fotoğrafları çok konuşuluyor. 

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Getir, Alman rakibi Gorillas’ı satın aldı! Tam 1.2 milyar dolara!

Türk hızlı teslimat girişimi Getir, Alman rakibi Gorillas’ı 1,2 milyar dolar bedelle satın aldı. İşte o satın almanın merak edilen tüm detayları...

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Türk’ün olmadığı ülke kalmadı! Türkler oraya da yerleşti!

Koronavirüs nedeniyle kaçan iki Türk aile Butan ve Tonga'ya yerleşti. 208 devletin yer aldığı dünyada Türk'ün olmadığı bir  ülke bile kalmadı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 

Metito Türk kimya şirketini satın aldı!

Dünyada 46'dan fazla ülkede faaliyet gösteren, 60 yılı aşkın süredir temiz ve güvenli su erişimini sağlamak için akıllı su yönetimi çözümleri sunan küresel sağlayıcı Metito, Türk kimya şirketi İnfo Grubu'nun çoğunluk hissesini satın aldı.

Beyazıt Öztürk satın aldığı binayı otele çevirecek! 

Beyazıt Öztürk, Beyazıt'ta eski bir binayı satın aldı. Öztürk'ün satın aldığı bu binayı otele çevireceği iddia ediliyor.

bilgiç ertürkün aldığı şatolar Haberi

bilgiç ertürkün aldığı şatolar


Ünlü avukat Bilgiç Ertürk aldığı şatolardan birinde oturacak, diğerleri için ise farklı hedefleri var, telefonları susmayan Bilgiç Ertürk şatolardan birinin restoran diğerinin ise üniversite olmasını...