03 / 05 / 2024

Bilgili Toptan İnşaat nerede

Bilgili Toptan İnşaat nerede

Bilgili Toptan İnşaat Malzemesi Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Bilgili tarafından kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Asibey İnşaat Malzemeleri Toptan Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Asibey İnşaat Malzemeleri Toptan Ticareti Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çiçek tarafından kuruldu.

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Karacakar Toptan Gıda Ürünleri İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Öznerler İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznerler İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Özner tarafından kuruldu.

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eldem İnşaat Malzemeleri Toptan Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Esat Eldem tarafından kuruldu.

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Toptan Kuyumculuk İnşaat Taahhüt Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Çanak tarafından kuruldu.

Runmed İnşaat Tekstil Gıda Toptan Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu! 

Runmed İnşaat Tekstil Gıda Toptan Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Küçük tarafından kuruldu.

BYZ İnşaat Malzemeleri Toptan Satış İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

BYZ İnşaat Malzemeleri Toptan Satış İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sarıer tarafından kuruldu.

Bilgili Toptan İnşaat nerede Haberi

Bilgili Toptan İnşaat nerede

Bilgili Toptan İnşaat Malzemesi Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Bilgili tarafından kuruldu.

Bilgili Toptan İnşaat Malzemesi Ve Reklam Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare törler, komperesörler, sondaj makineleri ve delme tabancaları ve iş makineleri ile bunların...