04 / 05 / 2024

bilgisayar indirim

bilgisayar indirim

Turkcell Pasaj'dan karne gününe özel bilgisayarlarda büyük kampanya şimdi başladı! İndirimli fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Turkcell Pasaj'da bilgisayar fiyatları ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

ŞOK’ta her bütçeye uygun indirim! Asus bilgisayar 10 bin 299 TL’ye, konsol 1.199 TL’ye, TV ünitesi 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​Türkiye’nin en çok tercih edilen zincir marketlerinden ŞOK’a yine her bütçeye uygun indirimler geldi. Buna göre, Asus bilgisayar 10 bin 299 TL’ye, konsol 1.199 TL’ye, TV ünitesi 999 TL’ye düştü. İşte 12 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S23'e son dakika müjdesi! Bu inanılmaz indirim kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden biri olan Vatan Bilgisayar, teknoloji tutkunlarını sevindirecek bir kampanya ile gündemde. Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S23 fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vatan Bilgisayar, Babalar Günü'nde seçili iPad'lerde yüzde 10 indirim sunuyor!

Babalar Günü'nde iPad almak isteyenlere büyük fırsat! Vatan Bilgisayar, seçili iPad modellerinde yüzde 10 indirim sunuyor. iPad Air ve iPad Pro serisinden birçok modelde geçerli olan bu indirimlerle teknoloji tutkunu babalar mutlu olacak.

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya özel indirim ve ücretsiz Samsung Galaxy Watch!

Muhteşem Fırsat: Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra'ya İndirimli Fiyatla Sahip Olun, Üstelik Samsung Galaxy Watch 4 40 MM Hediye!

Vatan Bilgisayar'da küçük ev aletleri yüzde 10 indirimli! 20 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Pek çok vatandaşın teknoloji alışverişinde ilk tercihi olan Vatan Bilgisayar'da seçili küçük ev aletlerinde bu geceye özel yüzde 10 indirim var. Peki, Vatan'da Tefal ütü fiyatları ne kadar? Vatan'da Philips elektrikli süpürge fiyatları ne kadar?

Huawei Mate 50 Pro'ya Vatan bilgisayar'dan 8 bin 749 TL indirim! Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın!

Vatan Bilgisayar, Huawei'nin en son amiral gemisi telefonu olan Huawei Mate 50 Pro modeline 8 bin 749 TL'lik bir indirim sunuyor. Böyle bir fırsat bir kez gelir, kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

LG Smart TV'ler yüzde 10 indirimle Vatan Bilgisayar'da! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Web'e özel kampanya... vatanbilgisayar.com’dan seçili LG televizyon alanlar, sepette yüzde 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da LG 65 inç 4K Smart TV fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar'dan web'e özel 2 bin 500 TL'ye varan indirim! 29 Nisan 2023 fiyat listesi...

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, televizyon, kişisel bakım ürünü, elektrikli mutfak aleti ve elektrikli ev aleti alanlar, sepette 2.500 TL'ye varan indirim fırsatından yararlanacak. Peki, Vatan'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Ultra için müthiş bayram indirimi ve bir adet Samsung Galaxy Watch hediye!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği ve ek olarak sınırlı stoklarla birlikte Samsung Galaxy Watch hediyesiyle birlikte sunulan harika bir indirim kampanyası başlattı! Bu kampanya sayesinde, S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya inanılmaz indirim ve Samsung Galaxy Watch hediye! Stoklarla sınırlı!

Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22 Ultra'nın S Pen ile birlikte geldiği inanılmaz bir indirim kampanyası başlattı! Kampanya kapsamında S22 Ultra'yı uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Dahası, sınırlı stoklarla birlikte, Samsung Galaxy Watch da hediye ediliyor!

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 şok eden çılgın indirim! BİM, Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar, bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 için şu anda indirimli bir fiyat sunuyor. Ürün ilk olarak indirimli şekilde A101, Carrefoursa, Migros'ta piyasaya sürüldü ve daha sonra MediaMarkt'ta satışa sunuldu.

bilgisayar indirim Haberi

bilgisayar indirim

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketklerinden biri olan Turkcell Pasaj, karne günün yaklaşması ile inanılmaz bir kampanya düzenledi! Turkcell Pasaj, Casper ve Dell marka bilgisayarlara karne gününe özel indirim uyguladı! Bu indirimli, fiyatlar ile çocuğunuza hediye almak için ise tek yapmanız gereken bilgisayarlarınızı Turkcell Pasaj'ın resmi internet sitesi üzerinden satın almak. 

Peki, Turkcell Pasaj'da bilgisayar fiyatları ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

CASPER NIRVANA C350  ÖZELLİKLERİ

İşletim Sistemi

WİNDOWS 10 HOME

Sabit Disk Ssd Boyutu

VAR

Ekran Kartı Modeli

INTEL UHD GRAPHİCS 605 CASPER NIRVANA X400 ÖZELLİKLERİ

İşlemci Türü

Intel Core i5

İşletim Sistemi

Windows 10 Home

Ekran Kartı

Intel UHD G1 graphics DELL VOSTRO 3500 ÖZELLİKLERİ

İşletim Sistemi

UBUNTU LINUX

Ekran Kartı Modeli

INTEL UHD GRAPHİCS DELL VOSTRO 5402 ÖZELLİKLERİ

İşletim Sistemi

UBUNTU LINUX

Ekran Kartı Modeli

NVİDİA GEFORCE MX 330 TURKCELL PASAJ KARNE GÜNÜNE ÖZEL BİLGİSYAR...