03 / 05 / 2024

Bilgün Derelinin villası nerede

Bilgün Derelinin villası nerede

Bilgün Dereli ' nin, Çubuklu ' daki lüks villası dizi yapımcılarının akınına uğramış. Yapımcılar Bilgün Hanım'ın bahçe içindeki, havuzlu villasını günlüğü 20 bin TL'den kiralamak istiyor...

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Aykut Erdoğdu'nun iskansız daire aldığı iddia edildi!

İzmir'de satın aldığı villasında kaçak bölüm inşasıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun bu kez de  Kadıköy'de iskânsız dubleks daire satın aldığı öne sürüldü.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Çağla Şikel Balmumcu’daki 11 milyon liralık villasını satmaktan vazgeçti!

2 çocuk annesi model ve sunucu Çağla Şikel, Balmumcu’da bulunan 11 milyon liralık villasını satılığa çıkarmıştı. Şikel, 800 metrekarelik villasını satmaktan vazgeçti. 

Soner Yalçın'ın kaçak villasına bakanlık el koydu!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi’nin yazarı Soner Yalçın’ın Levent’te yeniden inşa ettiği kale gibi villasında incelemeler yaptı.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Soner Yalçın’ın kaçak villasına çifte soruşturma!

Oda TV’nin sahibi ve Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın İstanbul Levent'teki milyonlarca dolarlık kaçak villası ile ilgili soruşturma başlatıldı

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Bilgün Derelinin villası nerede Haberi

Bilgün Derelinin villası nerede

Bilgün Dereli'nin, Çubuklu'daki lüks villası dizi yapımcılarının akınına uğramış. Yapımcılar Bilgün Hanım'ın bahçe içindeki, havuzlu villasını günlüğü 20 bin TL'den kiralamak istiyor. 


Önceleri buna karşı çıkan Bilgün Dereli olabilir demeye başlamış. Duyduğuma göre, bir diziye evet demek üzere. Feryal Gülman'ın, Boğaz'daki villasında  Kara Para Aşk çekiliyor. Ayrıldığı eşi Kemal Gülman ofisini dizilere kiraya veriyor. Süreyya Yalçın'ın villasını da Güllerin Savaşı...