08 / 05 / 2024

Bilim Sanat ve Kültür parkı masal şatosu eskişehir ne zaman açılacak

Bilim Sanat ve Kültür parkı masal şatosu eskişehir ne zaman açılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Sanat ve Kültür parkı içerisinde yer alan Masal Şatosu, hafta sonu Eskişehirlilerin hizmetine giriyor. Masal Şatosu, 9 Mart Pazar günü saat 14.00’da hizmete açılıyor...

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu 'deprem'i değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu, "Deprem Teknolojileri ve Koordinasyonu" gündem odağında toplantı gerçekleştirdi. Kurulda, deprem öncesi ve sonrası araştırmaları destekleyen acil durum mekanizmalarının oluşturulması, altyapı paylaşımı ve araştırma sonuçlarının ortak

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler 25 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Son dönemde Elazığ ve Tarsus'ta kurulan OSB'ler yaklaşık 25 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacak" dedi.

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Bilim Sanat ve Kültür parkı masal şatosu eskişehir ne zaman açılacak Haberi

Bilim Sanat ve Kültür parkı masal şatosu eskişehir ne zaman açılacak


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Sanat ve Kültür parkı içerisinde yer alan Masal Şatosu, hafta sonu Eskişehirlilerin hizmetine giriyor.


Yapılan açıklamaya göre; Türkiye’de başka bir örneği bulunmayan ve merakla beklenen Masal Şatosu kapılarını ziyaretçilere açıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in çocuklara armağanı olan ve çocukların masalları yaşayarak öğrenecekleri, Masal Şatosu, 9 Mart Pazar günü saat 14.00’da halkımızın hizmetine açılıyor. Masal Şatosu’nda çocuklar, masal kahramanlarıyla birlikte gizemli ve eğlenceli bir yolculuğa çıkarak, hikâyelerin büyülü dünyasını...