04 / 05 / 2024

Bilim ve Sanat Merkezi şahinbey

Bilim ve Sanat Merkezi şahinbey

Şahinbey Belediyesi, üstün zekalı çocukların özel eğitim alabilmeleri için Bilim ve Sanat Merkezi yapıyor. 1 yıl içinde tamamlanacak olan merkezde özel eğitim alanları ve laboratuarlar yer alacak

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Helios Bilim Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Uysal tarafından kuruldu.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yeni binasına taşınıyor!

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Eylül ayında yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. 

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Studio Loft stüdyo ve sanat galerisine dönüştü!

Y.Mimar Nail Egemen Yerce ve Mimar Ayça Taylan tarafından tasarlanan Studio Loft, standart bir dairenin bir fotoğraf sanatçısının yaşam alanı, stüdyosu ve sanat galerisine dönüşüm projesi oldu.

Tüm BİLSEM'lere 1000'er kitaplık kütüphane kurulacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada altı ay içerisinde tüm Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) en az 1000 kitaptan oluşan kütüphanelerin açılacağını söyledi.

İstanbul dünyanın kültür ve sanat merkezi olacak!

Contemporary İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 2.5 yıllık dönemde gerçekleşen ve yürüyen projelerle İstanbul’un dünyada iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşeceğini anlattı.

Meram Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

Restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanan Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açılıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Samsun Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edilecek!

Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Atakum'a Bilim ve Teknoloji Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Bilim ve Sanat Merkezi şahinbey Haberi

Bilim ve Sanat Merkezi şahinbey

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, kentte yaşayan üstün zekalı çocukların özelliklerine uygun eğitim alabilmesi için Bilim ve Sanat Merkezi yaptırıyor. Bir yıl içinde tamamlanacak olan merkezin temel atma törenine katılan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, uygun arsa bulunması halinde Şehitkamil ilçesine de bir merkezi Valilik olarak yapacaklarını söyledi. 


ORTALAMANIN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ 

Temel atma töreninde konuşan Vali Ali Yerlikaya, Gaziantep'in eğitimde hak ettiği yere gelmesi için yerel kaynakların yanı sıra merkezi hükümet bütçesinden de önemli miktarda kaynak ayrıldığını belirterek, "Kentimizin eğitimde bulunduğu yeri kabul etmiyoruz. Bunun için okul öncesinden başlayarak tüm alanlarda okullaşma oranını ülke ortalamasının da üstüne çıkarmayı hedefliyoruz" dedi. 


YÜZDE 79 ÜNİVERSİTE BAŞARISI 

Eğitime büyük önem verdiklerini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise belediye olarak çok sayıda eğitim merkezi ve okullar inşa ederek halkın...