03 / 05 / 2024

bilişim 500 listesi

bilişim 500 listesi

Türkiye bilişim sektörünün referans kaynağı olarak bilinen "İlk 500 Bilişim Şirketi - Bilişim Pazarının Gelişimi, Eğilimler ve Beklentiler" araştırması sonuçları 25 Haziran'da açıklandı.Bimeks, Bilişim 500 listesinde ilk 20'de yer alıyor.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hks Bilişim İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakan Sarı tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minalifa Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Yazdandoost ve Fakhrı Akhonılı ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phm Bilişim Turizm Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli  ile Neslihan Karaarslan tarafından kuruldu.

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Long Hafriyat İnşaat Ve Bilişim Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Kalyo Reklam Bilişim İnşaat Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalyo Reklam Bilişim İnşaat Elektrik Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Bingöl tarafından kuruldu.

Trakya Batı Gayrimenkul Otomotiv Bilişim Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Batı Gayrimenkul Otomotiv Bilişim Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaba tarafından kuruldu.

bilişim 500 listesi Haberi

bilişim 500 listesi

Türkiye bilişim sektörünün referans kaynağı olarak bilinen "İlk 500 Bilişim Şirketi - Bilişim Pazarının Gelişimi, Eğilimler ve Beklentiler" araştırması sonuçları 25 Haziran'da açıklandı. Bilişim Sektörü CEO'larının katılımıyla kârlılık oranları, 2014 hedefleri ve Ar-Ge yatırımları üzerine konuşulan törende 500 şirket arasında ilk 3 sırayı yine telekomünikasyon şirketleri aldı. İnterpromedya’nın bilişim alanında gerçekleştirdiği araştırma olan Bilişim 500, sektörde yapılan tek derecelendirme araştırması olarak biliniyor.


Bimeks'in son dönemde yaptığı Electro World ve Darty satın almaları, özgün franchise modeli BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ve yine kendi geliştirdiği yazılım altyapısı sayesinde e-ticaret ve mağazaları entegre edip Çoklu Kanal Stratejisi'ni gerçek anlamda uygulayabiliyor olması; şirketi sektörde ön plana çıkaran en önemli etkenler olarak görülüyor.


Uluslararası arenada da yükselişte

Diğer yandan, Bimeks'in bu inorganik büyüme stratejisinin; şirketin mali...