29 / 04 / 2024

Bilkent Center Ticari Yenileme Geliştirme Ve Perakende Mimarisi ödülü 2019

Bilkent Center Ticari Yenileme Geliştirme Ve Perakende Mimarisi ödülü 2019

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Atasun Optik 200’üncü mağazasını açtı!

Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yeni mağaza, Ankara Bilkent Center AVM’de açıldı.

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!

Doğuş Holding'in 102.5 milyon euro karşılığında satışı için Seyir Gayrimenkul Yatırım AŞ ile anlaştığı Gebze Center Alışveriş Merkezi, otel binası ve ticari alanlarının satış işlemi onaylandı. 

Bilkent Center çıtayı yükseltiyor!

Ankara’nın ilk ve en başarılı alışveriş merkezlerinden biri olma özelliğine sahip Bilkent Center’da oluşturulan mağaza alanlarına ilgi beklenenin üzerinde gerçekleşti..

Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projesinde fiyatlar 395 bin TL ile 1 milyon 488 bin 300 TL arasında değişiyor. Peki Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Bilkent Center yılbaşında açık mı?

Bilkent Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center yılbaşında açık mı? Bilkent Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bilkent Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Bilkent Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Bilkent Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Bilkent Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Bilkent Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Bilkent Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Bilkent Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Bilkent Center Ticari Yenileme Geliştirme Ve Perakende Mimarisi ödülü 2019 Haberi

Bilkent Center Ticari Yenileme Geliştirme Ve Perakende Mimarisi ödülü 2019

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Bilkent Center, bu yıl 26.sı düzenlenen Avrupa’nın en saygın yarışması “European Property Awards” tarafından 2 ayrı mimari dalda ödül almaya hak kazandı.

Dizayn ve inşaat, gayrimenkulün geliştirilmesi ve sunumu, iç mekan, mimari tasarım ve pazarlama sektöründe Avrupa’nın önemli projelerini yorumlayan 80’den fazla uzmandan meydana gelen kurul, Bilkent Center’ı “Ticari Yenileme/Geliştime” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde ödüle layık gördü.

Londra’da, The Royal Lancaster Hotel’de 24 Ekim’de yapılan ödül töreninde Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay, Tepe Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sema Yalçın, Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin ve Bilkent Center Yenileme Projesi Mimarı Abdullah Burnaz ödülleri teslim aldılar.

2019’da 20. yılını kutlayan Bilkent Center’ın yenilenme çalışması; her detayı özenle planlanarak uzun sürede tamamlandı. Planlamanın ilk...