04 / 05 / 2024

Bilkent Holding şirketleri

Bilkent Holding şirketleri

Bilkent Holding sirketİlerinden olan Tepe Emlak, kendi işlettiği Alışveriş Merkezlerinde kiracı olarak yer alan perakende markalar için kur sabitleme kararı aldı. Artan döviz kurlarının ve istikrarlı ortamın geçici bir süre için de olsa bozulduğu belirtil

Temettü dağıtacak Koç Holding ve şirketlerinin listesi belli oldu

Borsada uzun süreli yatırım düşününler tarafından tercih edilen temettü hisseleri bu sene de dağıtıma başladı. Koç Holding ve şirketleri de bu sene dağıttığı temettü ile yatırımcısını güldürecek. İşte temettü dağıtacak Koç Holding şirketleri ve temettü miktarları…

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Cahit Oklap, Tekten Grup Şirketleri’nin başkanı oldu!

Tekten Holding’te üst yönetimde önemli bir değişim oldu. Cahit Oklap, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi...

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş bıraktı!

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Fortune 500 Kayseri birincisi Kayseri Şeker oldu!

Finansal kurumlar ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri kapsayan Fortune 500 Türkiye araştırmasının sonuçları yayınlandı. Kayseri Şeker Kayseri’de birinci oldu.

İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve alt şirketleri ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İhlas Holding Üst Yöneticisi Paksoy tutuklandı.

Karadeniz Holding'ten Gana'ya santral!

Türk şirketleri Gana’da enerji alanında yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak Karadeniz Holding yıl sonuna kadar 415 megavat kurulu güce sahip bir yüzer santrali daha Gana’ya gönderecek.

Bilkent Holding şirketleri Haberi

Bilkent Holding şirketleri

 Bilkent Holding sirketİlerinden olan Tepe Emlak, kendi işlettiği Alışveriş Merkezlerinde kiracı olarak yer alan perakende markalar için kur sabitleme kararı aldı. Bilkent Holding Koordinasyon Kurulu Üyesi ve Tepe Home Yönetim Kurulu Başkanı İlhan İl, artan döviz kurlarının ve istikrarlı ortamın geçici bir süre için de olsa bozulduğunu belirterek, Tepe Emlak tarafından yönetilmekte olan AVM'lerinin kira ve aidat ödemelerinde 2014 yılı Ocak-ŞubatMart ayları için USD tavan kurunu 1,95 TL, Euro tavan kurunu ise 2,80 TL olarak sabitleme kararı aldıklarını belirtti. İl, "Hem perakende hem de AVM sektöründe şirketleri ve yatırımları olan bir yapı olarak 2014 ve izleyen yıllarda daha güçlü bir ekonomi ve daha büyük bir perakende sektörü görmek için bu süreci mümkün olduğunca az hasarla atlatabilmek gerektiğine inanıyoruz." 


Anayurt...