13 / 05 / 2024

billur ve cam müzesi beykoz

billur ve cam müzesi beykoz

Beykoz’da cam tarihinin sergileneceği, gelecek kuşaklara aktarılacağı, ilçenin turizmi ve tanıtımına katkı sağlayacak olan “Beykoz Billur ve Cam Müzesi” kuruluyor.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi kaç TL? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi, bardak ve cam yıkama teknolojisi, zaman erteleme opsiyonu ve süper 50 dakika programıyla dikkat çekiyor. Peki Vestel bulaşık makinesinin diğer özellikleri ne? İşte detaylar...

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rolina İnşaat Metal Hırdavat Cam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tekinalp tarafından kuruldu.

Vestel cam ve cam Rustik buzdolaplarında 1.000 TL indirim fırsatı! Kasım'a özel! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vestel cam ve cam rustik buzdolaplarında Kasım ayına özel 1.000 TL indirim fırsatı başladı. Peki Vestel cam ve cam rustik buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Vestel cam ve cam rustik buzdolabı 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bakanlık 2,16 milyar lirayı hangi dev şirkete verdi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ağustos ayında bin 261 yatırım teşvik belgesi dağıttı. Ağustos ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesi ise 2,16 milyar Türk Lirası’yla Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ için düzenlendi.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Glass Cam Cephe Sistemleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Okan Çınar tarafından kuruldu.

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Referans Cam Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Onut Erdurak tarafından kuruldu.

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

billur ve cam müzesi beykoz Haberi

billur ve cam müzesi beykoz

Osmanlı’dan günümüze cam üretimiyle bilinenBeykoz’da cam tarihinin sergileneceği, gelecek kuşaklara aktarılacağı, ilçenin turizmi ve tanıtımına katkı sunacak “Beykoz Billur ve Cam Müzesi” kuruluyor.

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, TBMM Milli Saraylar tarafından ilçenin ilk nitelikli müzesi olarak kurulan “Beykoz Billur ve Cam Müzesi”nde Selçuklu’dan günümüze cam sanatını  anlatan tarihi eser, obje ve ürünler bulunacak.

Tarihi Abraham Paşa Köşkü’nde

Beykoz Korusu içinde yaklaşık 400 dönüm arazi üzerindeki Tarihi Abraham Paşa Köşkü’nde yapım çalışmaları süren müzede ağırlıklı olarak  Milli Saraylar’ın envanterine kayıtlı eserler yer alacak. 

1.400 metrekarelik kapalı alanı bulunan köşk, dönemlerine göre 13 sergi salonuyla düzenlenerek hizmete açılacak. Camın ham maddesiyle başlayan yolculukta Selçuklu ve Osmanlı Saraylarından eserler ziyaretçilerin ilgisine de sunulacak.

Başkan Murat Aydın: “İlçemiz Çok Değerli Bir Müzeye Kavuşuyor”

Yapımı süren müzede incelemelerde bulunan...