04 / 05 / 2024

bim artvin lise

bim artvin lise

BİM Marketleri tarafından Artvin Hopa'da yapılacak Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı...

TOKİ Ordu Merkez Memursen'de ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Mardin Midyat 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Mardin ili Midyat ilçesi Acırlı Köyü 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Artvin Belediyesi imar planında sona yaklaştı!

Başkan Kocatepe, "İmar planlarının çıkartılması ve haritaların hazırlanması bu şehir için hayatı bir önem taşıyor" Artvin Merkez ilçenin 1992 yılında yapılan imar planları revize ediliyor.

TOKİ Muş Bulanık'ta 24 derslikli lise ve pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Muş ili Bulanık ilçesi 24 derslikli lise, motor atölyesi, tesviye atölyesi, 300 kişilik pansiyon inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Artvin Kalesi restore edilecek!

Artvin'de Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Toplantısı, Vali Cirit başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlendi. Toplantıda, yüklenici firma adına Yüksek Mimar Ömer Tavacıoğlu, Artvin Kalesi'nin restorasyon proje sunumunu yaptı.

Rize-Artvin Havalimanı deniz üzerine yapılacak 2. havalimanı olacak!

Havacılık alanındaki tecrübelerini aktaran Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, yapımı tamamlanan Ordu-Giresun Havalimanı ve yapımı planlanan Rize-Artvin Havalimanı Projesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rize- Artvin Havalimanı için 100 milyon ton kaya gerek!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize- Artvin Havalimanı'nın ihalesinin gelecek yıl yapılacağını söyledi. Karal, havalimanının deniz dolgusu için 100 milyon ton kaya gerektiğini belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın maliyeti 2 kat artacak!

Rize- Artvin havalimanı için yapılan sondaj çalışması verilerine göre zemininin bazı bölümlerinin kumsal alan olduğu belirlendi. Havalimanı, sert kaya zemine ulaşılarak inşa edilecek. Bu da, inşaat maliyetini iki kat artıracak.

Rize- Artvin Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

Rize-Artvin Havalimanı, proje çalışmalarının hızla sürdüğünü, en son olarak sondaj ve etüt çalışmalarının yapıldığını belirten Yıldırım;, “Önümüzdeki dönemde inşaatı başlayacak ve bölge halkının hizmetine sunulacak" dedi.

Rize- Artvin Havalimanı'nın inşaatı yakında başlayacak!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın doluluk oranının beklentilerin üzerine çıktığını belirten DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatının da yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

Artvin'in gayrimenkul piyasası ve çevresel gelişmeleri!

Sizinle, Artvin'de gözlemlediğim gayrimenkul piyasasını ve çevresel gelişmeleri paylaşacağım. Yeşil ile mavinin buluşma noktası Artvin'de vahşi doğa ehlileştirilmeye çalışıyor.

TOKİ Ordu Merkez Memursen'de 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Memursen 1'er adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile Ordu Merkez Karacaören Köyü toplu konut alanı inşaatları altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi yapım işi ihalesi 22 Eylül 2015 yapılacak.

TOKİ Mardin Midyat Acırlı Köyü 24 derslikli lise inşaatı ihalesi 28 Eylül'de!

TOKİ Mardin ili Midyat ilçesi, Acırlı Köyü 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Eylül 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

bim artvin lise Haberi

bim artvin lise
Perakende sektöründe faaliyet gösteren BİM Marketleri, Artvin Hopa'da İmam Hatip Lisesi açıyor. Hopa Anadolu İmam Hatip Lisesi adı verilen lisesinin temel atma töreni dün gerçekleşti. Lisede, 2013-2014 eğitim öğretim yılının 2. yarısında eğitime...