01 / 05 / 2024

bim-fed vizyon toplantısı

bim-fed vizyon toplantısı

BİM-FED. 4'uncü döneminde sektörün geleceğini kurgulayacak. Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED), 7 Şubat Cumartesi Günü Wyndham Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantısında yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Piyasalarda son durum ne? Fed toplantısı öncesi dolar, altın ve euro fiyatları ne oldu?

Piyasalar bugün başlayacak ABD Merkez Bankası Fed’in toplantılarına kilitlenmiş durumda. İki gün sürecek toplantılardan çıkacak kararlar öncesi piyasalarda nasıl bir seyir hakim? Dolar ve euroda ilk fiyatlar ne oldu? İşte yanıtları…

FED tutanakları sinyal verdi: Faiz artışları sürebilir

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) son toplantısındaki tutanaklar, ülkede enflasyon önemli ölçüde düşene kadar faiz artırımlarının devam edeceğinin sinyalini verdi.

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman yapılacak?

FED faiz toplantısı gündemde yer alıyor. Küresel piyasaların gözü FED faiz kararlarına çevrildi. Peki FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Piyasalar ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesildi!

Piyasalar bu hafta ABD Merkez Bankası’nın faiz toplantısına dikkat kesilecek. Fed’den sürpriz beklenmezken, ‘İyi ki de pas geçecek’ dedirtiyor. Dolarda da düzeltme olabilir.

Real Merter Projesi basın toplantısı ile tanıtıldı!

Oliv Yapı ve Vizyon Art Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Real Merter projesi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile lanse edildi..

BİM-FED yeni yönetim kuruluyla devam edecek!

BİM-FED. 4'uncü döneminde sektörün geleceğini kurgulayacak. Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED), 7 Şubat Cumartesi Günü Wyndham Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantısında yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Maltepeliler Stratejik Plan Toplantısında buluştu!

Maltepe'nin geleceğinin planlandığı, "Stratejik Plan Toplantısı" büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda Maltepe'nin değişim gündemi ve mevcut durumu, Maltepe'nin gelecek tasarımı (vizyon, hedefler, ilkeler ) ele alındı.

Larus Loft basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi!

İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te inşa edilecek olan ve de Vizyon İstanbul İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirilecek olan Larus Loft projesi basın toplantısı ertelendi.

Pronet’in Şampiyon Takım temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirildi...

Erdoğan Bayraktar Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar, yarın İstanbul Bağcılar’da Malatyalı İş Adamları Derneği’ nin Genel Kuruluna katılacak ardından da Emlakta Yeni Vizyon Toplantısı'na katılacak...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

bim-fed vizyon toplantısı Haberi

bim-fed vizyon toplantısı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından toplantının açılış konuşmasını yapan BİMFED Genel Başkanı Mustafa Şahin, yeni yönetimleri ve anlayışları ile yolarlına daha güçlü devam edeceklerini belirterek, değişen dünya ekonomik anlayışında Turk inşaat sektör temsilcileri olarak kendilerinin de rol alacaklarını ve bu konuda önemli projeler hazırlayacaklarını ifade etti. 


Şahin; " Ekonomimizin ve istihdamın lideri olan inşaat sektörünün Türkiye'ye katkılarını arttırmayı hedefleyen BİM-FED, 4'üncü çalışma döneminde mesaisini şirket ortaklıkları kurulmasına ve bu ortaklıklara iş imkanlarının sağlanmasına yoğunlaştıracak. Günümüz rekabet ortamında şirketler kendi kaynakları ile belli bir ölçüde ilerleme sağlayabilirler. 

Acımasız rekabetin yaşandığı iş dünyasında şirketler yeni kaynak sağlamayı öğrenmek zorundadırlar. Yeni kaynak sağlamanın en kolay ve hızlı yolu kendi kaynaklarını, başkalarının kaynaklarıyla birleştirmek. yani sermaye birlikteliklerine gitmektir. Küçük ve Orta Ölçekli Müteahhitlik sektörü...