30 / 07 / 2024

bim yeni şube açılışı

bim yeni şube açılışı

Kavaklı Mahallesi Sahil Caddesi’nde yer alan BİM mağazasının açılışını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve BİM Genel Müdürü Hamza Dülger birlikte yaptılar...

BİM yeni aktüel kataloğunu yayımladı! Fiyatlar resmen dip yaptı!

Perakende devi Bim, yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Peki fiyatların resmen dip yaptığı Bim'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

BİM yeni online kataloğunda fiyatlar dip yaptı: 1,5 kg tost peynir 169 TL'ye, 3'lü labne 49 TL'ye düştü!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İndirimler 15 Ağustos itibarıyla başlayacak. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Bim yeni kataloğu yine dopdolu! Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Haftanın belirli günlerinde içeriği dopdolu aktüel katalogları yayınlayan Bim marketlerde bu hafta da yok yok.. İşte Bim 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

Bim yeni kataloğunu yayınladı! Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri 7 Ekim Cuma günü için dopdolu bir katalog yayınladı. İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi..

BİM yeni kataloğunu yayınladı! İşte BİM 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri önümüzdeki hafta için yeni bir katalog yayınladı. 4 Ekim Salı günü için yayınlanan katalogda yepyeni aktüel ürünler sizleri bekliyor. İşte Bim 4 Ekim 2022 fiyat listesi..

BİM yeni kataloğunu yayınlandı! Bim 30 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler yeni ürünlerin yer aldığı 30 Eylül kataloğunu yayınladı. Yeni katalogda birbirinden uygun fiyatlı ürünler tüketicileri bekliyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Emlak Katılım 4 yeni şube daha açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyette bulunan Emlak Katılım, müşterilerinin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletiyor. İstanbul’da 28'inci, Manisa ve Denizli’de birinci Konya’da ise 3'üncü şubesini açan Emlak Katılım, toplam 62 şubeye ulaştı.

Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 şube açıyor!

D-ream çatısı altındaki Rüya, İngiltere, Katar, Dubai ve Suudi Arabistan'da 6 yeni şube açacak.

 Yenievim'den 22 yeni şube!

Finansman şirketlerinin faizsiz konut ve taşıt edindirme denetimini kapsayan kanun teklifi TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifini destekleyen  Yenievim,  22 yeni şube müjdesiyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı sürdürecek.

bim yeni şube açılışı Haberi

bim yeni şube açılışı

Gölcük genelinde 7 şubesi olan BİM Mağazalarına Kavaklı’da bir yenisi eklendi.

Kavaklı Mahallesi Sahil Caddesi’nde yer alan BİM mağazasının açılışını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve BİM Genel Müdürü Hamza Dülger birlikte yaptılar.


 BİM Genel Müdürü Hamza Dülger, vatandaşın her an ulaşabileceği yerlerde bulunduklarını belirtti, şube sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da açılışa katıldı. BİM Kavaklı Şubesinin açılışı sonrası, açılışa özel bazı ürünler indirimli olarak vatandaşa ulaştırıldı. 


Retail...