03 / 05 / 2024

BİME

BİME

TÜİK, 2016 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı. Endeks ilk çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 ve dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6 artış gösterdi.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 1,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı. Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), bu yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1 artış kaydetti.

Bina İnşaat Maliyet Endeksi yüzde 2,4 arttı!

TÜİK, 2015 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı. Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), bu yılın birinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,4 arttı.

Bina inşaatı maliyeti yüzde 2,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), 2013 yılı üçüncü çeyrek verilerine göre bina inşaatı maliyet endeksi, 2013'ün üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,3 arttı....

Bina inşaat maliyeti arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılının dördüncü çeyreğine ilişkin Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) verilerini bugün açıkladı. 

İnşaat maliyetleri ikinci çeyrekte arttı!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,9 artış gösterdi.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 7 arttı!

TÜİK, 2017 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı.Bina İnşaatı Maliyet Endeksi, bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 7 arttı.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 5,9 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) verilerini açıkladı. BİME, 2016'nın dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 5,9 arttı.

İnşaat maliyetleri yüzde 0,5 arttı!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yılın 3'üncü çeyreğini kapsayan Temmuz-Ağustos-Eylül ayında Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) bir önceki çeyreğe göre yüzde 0.5 oranında arttı.

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi yüzde 2,2 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın ikinci üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı.Endeks yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,2 arttı.

Bina inşaatı maliyet endeksi yüzde 3,3 arttı!

TÜİK, 2016 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı. Endeks ilk çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 ve dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6 artış gösterdi.

Bina inşaatı maliyet endeksi Ekim-Aralık 2015!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), verileri 3 ayda 1 olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından açıklanıyor. İşte bina inşaatı maliyet endeksi Ekim - Aralık 2015 verileri..

Bina inşaatı maliyet endeksi yüzde 0,3 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME) 2015 yılı dördüncü çeyreğine ilişkin verilerini açıkladı. Endeks geçen yılın dördüncü çeyreğinde bir önceki döneme göre yüzde 0,3 azaldı.

İnşaat maliyeti yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BÎME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi.

Bina inşaat maliyeti 1 yılda yüzde 7 yükseldi!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, bina inşaatı maliyet endeksi (BİME), 2015 yılı Temmuz-Ağustos-Eylül aylarını kapsayan 2015 yılı üçüncü çeyreğinde bina inşaat maliyeti 1 yılda yüzde 7 arttı.

Bina inşaatı maliyet endeksi 3. çeyrekte yüzde 1.1 yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu, bu yılın üçüncü çeyreğine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı. Buna göre, üçüncü çeyrekte BİME, bir önceki çeyreğe göre yüzde 1.1, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.8 ve dört çeyrek ortalamalarına göre ise yüzde 6.9 arttı.

İnşaat maliyeti yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri, BİME'nin bir önceki yılın aynı çeyreğine göre ise yüzde 5.8 artarken, dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6.9 artış gösterdi.

BİME Haberi

BİME

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3 arttı.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin BİME sonuçlarını açıkladı.


Buna göre, söz konusu endeks ilk çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,3, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 ve dört çeyrek ortalamalarına göre de yüzde 6 artış gösterdi.


 BİME'de 2016 yılı birinci çeyreğinde işçilik endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 4,4, malzeme endeksi ise yüzde 3 artış kaydetti. Geçen yılın aynı çeyreğine göre işçilik endeksi yüzde 9,2 ve malzeme endeksi yüzde 5,6 yükseldi.


AA




Haber Yeni Mesaj Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bina inşaatı maliyet endeksi bir önceki çeyreğe göre yüzde 3.3 arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı l'inci çeyrek (OcakMart) 'Bina...