18 / 05 / 2024

Bimeks 80. mağaza

Bimeks 80. mağaza

Doğu Anadolu'nun en büyüğü Muş'a Anadolu'daki yatırımlarını hız veren Bimeks, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük mağazası Muş'ta açtı. Muş'la birlikte 80. mağazya ulaşan Bimeks, yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor...

MediaMarkt 2021'de 10 mağaza açacak! 

2020'de mağaza sayısını 80'e çıkaran MediaMarkt Türkiye yeni yılda mağaza sayısını 90'a çıkarmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor!

İnci Deri, iç pazarda e-ticaret ve yurt dışında ise mağazacılıkla büyüme kararı aldı. Şirket, önümüzdeki beş yılda yurt dışı mağaza sayısını 80'e çıkarmayı hedefliyor. Yurt dışında yapılan satışların toplam ciro içindeki payının ise yüzde 50'ye ulaştırılması planlanıyor.

Homebase 80 mağazasını kapatıyor!

Homebase markasıyla 250 mağaza ile faaliyet gösteren İngiltere'nin en büyük yapı market alanı şirketlerinden biri daha perakende sektöründeki kötü gidişi yansıtan bir karar alarak 80 mağazasını kapatıyor.

Starbucks 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak!

Yakın zamanda Türk kahvesini iç pazarda ve dünyada daha çok tanıtmak için bir proje geliştiren Starbucks Türkiye, 2017 sonuna kadar 80 mağaza açacak..

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı!

Kelebek Mobilya Kırşehir'de mağaza açtı. 76’ıncı mobilya mağazasının açılışını Kırşehir’de gerçekleştiren Kelebek Mobilya; mağaza sayısını ay sonuna kadar 80’e, yıl sonuna kadar da 95’e çıkarmayı hedefliyor.

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks 80. mağaza Haberi

Bimeks 80. mağaza


Bimeks, tüm mağazalarında olduğu gibi Muş'ta da açılışını büyük indirimlerle kutlarken, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Doğu Anadolu'nun en büyüğü Muş'a Anadolu'daki yatırımlarını hız veren Bimeks, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki en büyük mağazası Muş'ta açtı. Muş'la birlikte 80. mağazya ulaşan Bimeks, yıl sonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, yılın ilk 6 ayında yüzde 38 büyüyerek pazar payını arttırmaya devam ettirdiklerini belirterek,' '2 Ağustos'ta Ataşehir Novada AVM'deki mağazamızı da hizmete açarak 81 mağazaya ulaşacağız. Sene sonu hedefimiz 50 şehirde 100 mağazaya ulaşarak 250 yeni istihdam oluşturmak" dedi.


Türkiye...