06 / 05 / 2024

Bimeks Gaziantep mağaza

Bimeks Gaziantep mağaza

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. bugün yaptığı açıklamaya göre Gaziantep Şehitkamil Osman Gazi mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde mağaza açtılışı gerçekleştirdi...

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Migros, Gaziantep'te yeni mağaza açacak!

Migros, 2014 yılı içinde 200 yeni mağaza açma hedefi doğrultusunda yeni mağazasını Prime Mall Gaziantep'te açacak. Mağaza, Prime Mall Gaziantep'te yarın saat 10.00'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak

Silvian Heach Kids İstanbul'da mağaza açıyor!

Türk, İtalyan ve Portekiz ortaklı bir operasyon firması olan Bovizza Franchising, Silvian Heach'i bayiliklerle büyütme hedefini sürdürüyor. Silvian Heach Kids, Ankara, Gaziantep, Adana, Mersin ve Lefkoşa-Kıbrıs'tan sonra İstanbul'a mağaza açtı

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Gaziantep mağaza Haberi

Bimeks Gaziantep mağaza

Bimeks tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 14.mağazası 13 Eylül 2013 Cuma günü Osman Gazi  mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33. sokak No:71 Prime Mall A.V.M. K1-S-16  ŞEHİTKAMİL-GAZİANTEP adresinde faaliyete geçmiştir.

Şehitkamil ile Gaziantepr İli'ndeki 2.mağazasını hizmete sokan Şirketimizin mağaza adedi toplamda 83'e...