08 / 05 / 2024

Bimeks izmir

Bimeks izmir

Teknoloji firması Bimeks, Türkiye genelindeki 82'inci, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Bornova'da açtı. Yabancı şirketler, Türkiye ekonomisinin büyümesi ve Avrupa'daki daralmadan dolayı çıkış yapabilme umuduyla Türkiye'ye geldi....

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks Kıbrıs'ta mağaza açtı!

1001 Airport Mall Shopping Centre’deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek teknoloji perakendecisi oldu.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Bimeks izmir Haberi

Bimeks izmir

Teknoloji firması Bimeks, Türkiye genelindeki 82'inci, İzmir'deki 3'üncü mağazasını Bornova'da açtı. Ünlü perakende şirketi Electro World'ün 32 mağazası ile yer aldığı Türkiye iştiraki Dixons Retail'i satın almak üzere anlaşma imzaladığını belirten Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar "Açtığımız diğer mağazalarla 81 ilde her şehre en az bir Bimeks mağazası açma hedefine doğru hızla yaklaşıyoruz" diye konuştu. Yabancıların 2006-2007 yıllarında Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Bayraktar, şöyle devam etti: "Bundan önce 4 yerli oyuncu olarak rekabet içerisindeydik. Yabancı şirketler, Türkiye ekonomisinin büyümesi ve Avrupa'daki daralmadan dolayı çıkış yapabilme umuduyla Türkiye'ye geldi. Ama yabancılar gelirken stratejik hata yaptılar. Bigbox dediğimiz çok büyük metrekarelerle girdiler. Yükleri arttı, Türkiye coğrafyasına yayılamadılar. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi belli noktalara sıkışıp kaldılar. Biz, Bimeks olarak 2010'da hem...