02 / 05 / 2024

bimeks sermayesi

bimeks sermayesi

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Darty' nin 28 mağazasını resmen aldı...

Bimeks'in sermayesinde herhangi bir değişiklik olmayacak!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ElectroWorld İç Ve Dış Ticaret A.Ş. 'nin devir sonrası yapılması planlanan işlemler kapsamında yapılacak olan sermaye azaltımı...

Aksu Real Estate'nin sermayesi 200 bin Leva'ya çıkarıldı!

Akiş GYO'nun Bulgaristan'nın Silistra şehrinde kurduğu Aksu Real Estate EAD'nin sermayesi 170 bin Leva'dan 200 bin Leva'ya yükseltildi.

Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul'ün sermayesi arttı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin sermaye artırım süreci tamamlanmış olup, şirketin yeni sermayesi 10 milyon 48 bin 320,06 GEL oldu.

Girişim sermayesi Anadolu'ya yatırım yapacak!

Dünyada 320 milyar dolara ulaşan girişim sermayesi fonları Anadolu'ya açılıyor. 10 büyük fon Anadolu’daki şirketlerle 3 milyarlık potansiyel yatırım için bir araya gelecek.

Akfen GYO'nun hisse sermayesi yüzde 2,18'e ulaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO'nun hisse sermayesi yüzde 2,18'e ulaştı.

Torunlar GYO'nun sermayesi yükseldi!

Torunlar GYO'nun TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'ye yükseldi.

Akfen GYO hisse alım sermayesi yüzde 0,51 seviyesine ulaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse alım sermayesi açıklandı.

Akfen GYO hisse alım sermayesi yüzde 0,48 seviyesine ulaştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hisse alım sermayesi açıklandı.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Körfez sermayesi rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda!

Arap ülkelerinden Türkiye'ye 6 ayda 250 milyar dolarlık akış sağlanacağım kaydeden Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, "Körfez sermayesi son bir yıldır rotasını Türkiye'ye çevirmiş durumda" dedi.

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

bimeks sermayesi Haberi

bimeks sermayesi

Bimeks tarafından yapılan açıklama şöyle;


18.12.2013 tarihli duyurumuz ile Şirketimizin, Darty markası ile faaliyet gösteren 28 mağazanın devralınması için  İngiltere'de kurulu  Kesa Turkey Ltd. ile münhasır ve bağlayıcı bir ön anlaşma  imzaladığı kamuoyuna duyurulmuştu.

Bu çerçevede taraflar 22 Ocak 2014 tarihinde varlık ve işyeri devri anlaşmasını imzalamışlardır.

Anlaşma gereğince devir bedeli, mağazaların maddi duran varlıklarının ve envanterlerinin defter değeri esas alınarak belirlenecektir.

Rekabet Kurumu'na yapılacak başvuru neticesinde, onay verilmesi durumunda devir alma işleminin Mart 2014 ayı sonuna kadar tamamlanabileceği düşünülmektedir.


Kamuoyuna saygıyla...