16 / 05 / 2024

bimeks Weber

bimeks Weber

Kömürlü ve gazlı barbekü seçenekleri ve barbekü yapmayı kolaylaştıran aksesuarlarıyla Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Weber barbekü ve barbekü aksesuarları Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks Kıbrıs'ta mağaza açtı!

1001 Airport Mall Shopping Centre’deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilk ve tek teknoloji perakendecisi oldu.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Bimeks Kıbrıs'ta mağaza açacak!

Türkiye’nin perakendecisi Bimeks, onlarca üründe geçerli olan büyük açılış indirimi ile Kıbrıslılarla buluşuyor. 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılış tarihi 24 Kasım 2015, saat 11:00 olarak belirlendi.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Ankara Çankaya'nın örnek dairelerine Brigitte Weber imzası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığfnın Ankara'nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Daireler Brigitte Weber Architects'in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Weber, Samsun’da fabrika açtı!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti.Gökçe, 8 fabrika açacaklarını, bir sonraki fabrika yatırımının 2 yıl içinde Diyarbakır’a olacağını açıkladı.

bimeks Weber Haberi

bimeks Weber

Barbekünün ustası Weber, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Weber barbekü ve barbekü aksesuarları Mart ayından itibaren Bimeks mağazalarında da satışa sunulacak. 


Kömürlü ve gazlı barbekü seçenekleri ve barbekü yapmayı kolaylaştıran aksesuarlarıyla Weber, satış noktalarını artırmaya devam ediyor. Balkon ve bahçelerin vazgeçilmezi Weber barbeküler Esse mağazalarından sonra şimdi de Mart ayından itibaren Bimeks mağazarında satışa sunulacak. 


Weber barbekülerine ayrıca: Koçtaş, Bauhaus, Esse ve Bimeks Mağazalarından...