14 / 05 / 2024

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda, Mohamad Yasser Alturk Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Onsan Grup Angola'da 10 bin konut inşa edecek!

Türk firması Onsan Grup tarafından Angola'da yürütülen proje kapsamında toplam 10 bin konut inşa edilecek.

Azure Grup Katar’da 3 bin 200 işçiye yaşam alanı yaptı!

Azure Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, Katar’daki faaliyelerine ilişkin, "Katar'da bin 700 kişilik işçi yaşam alanını hayata geçirdik'' dedi. 

Mekke Abraj Kudai Oteli'nde inşaat yeniden başlıyor!

Dünyanın en büyük otelini inşa etmeye hazırlanan Suudi Arabistanlı Bin Ladin grup projeye yeniden başlıyor. 10 bin odalı Abraj Kudai'nin 45 katlı olması planlanıyor. Otel projenin 3.5 milyar dolara mal olacak.

Gürbağ Grup'tan Şanlıurfa'ya 2 bin 500 konutluk proje yatırımı!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, ''Şanlıurfa ve Cezayir'de yeni konutlar üreteceğiz. Şanlıurfa'da 2 bin 500 konutluk yatırım ile orada yaşayan farklı gelir gruplarına yönelik bir proje ürettik''dedi.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman'da 3+1'ler 4 bin 650 TL taksitle!

Toplamda 1.394 daireden meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Resim İstanbul Orman Ortadoğu Grup tarafından hayata geçiriliyor.

Kuzu Grup İran'da 57 bin konut inşa edecek!

2 milyar 12 milyon dolar değerindeki 57 bin konutluk projenin ilk etabını tamamlayan Kuzu Grup, 37 bin konutluk ikinci etapta da yüzde 75'i geride bıraktı.

Kuzu Grup'tan İran'a 57 bin konut hamlesi!

İran'a 2011'de 57 bin konutluk Mesken Meher projesiyle giren Kuzu Grup, ilk etabı teslim etti. Dünya ülkelerinin gözünün İran'da olduğuna dikkat çeken Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "İran'da Türk firmaları öne çıkacak" dedi.

Kuzu Grup İran'daki şehir projesinde 20 bin konutu teslim etti!

Nükleer anlaşma sonrası İran'daki fırsatlara dair demeçler birbiri ardına gelirken Türkiye'nin en büyük inşaat firmalarından Kuzu Grup, 57 bin konutluk dev şehir projesinin 20 binini teslim etti.

Kuzu Grup'un 57 bin konutluk projesi İran'da yükseliyor!

İran’a 12 yıldır uygulanan ekonomik ambargonun sona ermesi 2011 yılında İran pazarını keşfeden ve 57 bin konutluk dev bir projeye imza atan, inşaat firmalarından Kuzu Grup’un yurtdışı pazarındaki öncü konumunu pekiştirdi.

Kuzu Grup Cidde'de 11 bin 700 konutluk şantiye kuruyor!

İRAN'da 37 bin konutluk (2.5 milyar dolarlık) projenin inşaatını sürdüren Kuzu Grup, Cezayir'de de 11 bin 700 konutluk (1 milyar dolarlık) proje için şantiyesini kuruyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 7 bin 200 dolara!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başlangıç gösterdiği Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesinde daire alanları 88,75 metrekareden başlıyor ve 398,91 metrekareye kadar çıkıyor.

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 20 Şubat 2015'te, Mohamad Yasser Alturk Müdürlüğü'nde kuruldu.


Bin Alaaeddin Grup Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a-  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir vedevir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir,işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu...