19 / 05 / 2024

bina duvarlarına işlenen ünlü kitaplar

bina duvarlarına işlenen ünlü kitaplar

Her ne kadar yazarları ve roman kahramanlarıyla güzelleştirilen duvarlara bir itirazımız yoksa da, kitap resimleriyle dolu duvarlara kim hayır diyebilir ki? İşte huzurlarınızda dünyanın dört bir yanından, şahane duvar resimleri...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Son dakika! Elektrikli araç şarj istasyonlarına iş yeri ruhsatı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, müstakil elektrikli araç şarj istasyonları için iş yeri açma ve çalışma ruhsatı, diğer iş yerleri ve toplu yapılarda kurulacak olan istasyonlar için faaliyet izin belgesi düzenlenmesine ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi.

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak! Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın!

Dolar yarın tam tamına işte böyle olacak... Hemen peş peşe açıklanan bu son dakika rakamlarına bakın...

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Depremden sonra herkes araştırıyor! İşte bina sağlamlık testi ücreti

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan artış görülürken, ayrıntılı rapor bir ayda hazırlanıyor ve bina başına maliyet 20 bin liradan başlamakta.

Bina dayanıklılık testinde talep patlaması! Bina başına fiyat 20 bin TL'den başlıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bina dayanıklılık testine talepte yüzde 100'ü aşan yükseliş yaşanırken, ayrıntılı rapor bir ayda çıkıyor ve bina başına maliyet 20 bin TL'den başlıyor. İşte ayrıntılar...

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Maden kalitesi bina sağlığı için önemli!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Aydın Dinçer binaların hammaddesinin maden olduğunu belirterek maden kalitesinin bina sağlığını etkilediğini dile getirdi.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

İzmir’de cemevleri imar planına ibadethane olarak işlenecek!

Uluslararası İzmir Alevilik Bektaşilik Günleri'ne katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada “Cemevlerinin ibadethane statüsünün imar planına işlenmesi konusunu meclis gündemine getirdik” dedi.

bina duvarlarına işlenen ünlü kitaplar Haberi

bina duvarlarına işlenen ünlü kitaplar


Her ne kadar yazarları ve roman kahramanlarıyla güzelleştirilen duvarlara bir itirazımız yoksa da, kitap resimleriyle dolu duvarlara kim hayır diyebilir ki? İşte huzurlarınızda dünyanın dört bir yanından, şahane duvar resimleri!



San Francisco'da bir duvar resmi:Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık,J.D. Salinger'ın Çavdar Tarlasında Çocuklar,Cervantes'ten Don Kişot ve Douglas Adams'dan Otostopçunun Galaksi Rehberi'nden derlenen bir çizim.




Pittsburgh'da bir duvar resmi.



Fontainebleau, Fransa'da bir duvar.



Portland Üniversitesi'nde bir garaj duvarı.



Bir binanın girişindeki merpenler!



Bir başka iç açan duvar resmi de Chicago'dan.