30 / 04 / 2024

bina teknolojileri 2018

bina teknolojileri 2018

Siemens, teknoloji dünyasında bugün sahip olduğu güçlü rolü geleceğe taşımak için Enlighted'ı satın alıyor. Siemens'i binalarda dijital dönüşümün liderliğine taşıyacak satın alma işleminin bu yılın üçüncü çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tardis Güvenlik Sistemleri Ve Bina Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Öztürk tarafından kuruldu.

Altuğ Kökdemir Bosch bina teknolojileri yeni ülke direktörü oldu!

Bosh kadrosunu başarılı isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Bosch Bina Teknolojileri iş kolu, yeni ülke direktörü N. Altuğ Kökdemir oldu...

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Aralık 2018 dönemine ilişkin "yapı izin istatistikleri"ni açıkladı. Verilere göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı.

Kocaeli Körfez'de 150 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, metruk halde terk edilen ve çevre için tehlike oluşturan 150 bina 2018 yılında yıkıldı.

Peker GYO Gravesend bina ve arsası 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gravesend bina ve arsası 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’nda konuştu. Kurum, Türkiye'de 450 bin müteahhit olduğunu, bu sayı ile Türkiye'nin dünya genelinde ikinci sırada yer aldığını kaydetti.

Dinar Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne yeni bina kazandırılıyor. 2018 yılı yatırım programına alınan satış salonu binası 1 milyon liraya inşa ediliyor.

Rize Sivil Havacılık Lisesi için yeni bina yapılacak!

Rize’nin Pazar ilçesinde Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edildi. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak okul için bina yapılacak. 

Karaman'da 252 bina yapı ruhsatı aldı!

Karaman ili 2018 yılı Ocak-Haziran döneminde yapı ruhsatı verilen 252 bina ile (%0,5) Türkiye’de 51’inci sırada yer aldı. Türkiye'de 2018 yılı Ocak-Haziran döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısı 55.231 olarak kaydedildi. 

2018 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final heyecanı!

Türkiye'de depreme dayanıklı bina bilincini artırmak adına DASK tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda üç gün sürecek final heyecanı başladı.

bina teknolojileri 2018 Haberi

bina teknolojileri 2018

Fortune Türkiye'de yer alan habere göre; Siemens Bina Teknolojileri, bölümü, binalara yönelik akıllı nesnelerin interneti (loT) sistemlerinin lider tedarikçisi Enlighted'ı satın alması sonucunda, Siemens'in gelişmiş aydınlatma kontrolü uygulaması başta olmak üzere çeşitli dijital sensör sistemleriyle, akıllı bina teknolojilerinin kapsamı daha da genişleyecek. Pek çok farklı kaynaktan veri akışının sağlanmasıyla birlikte bina performansı daha da artacak ve hem şeffaflık hem de verimlilik artışı elde edilecek.

Merkezi Silikon Vadisi'nde bulunan Enlighted İne. şirketi gelişmiş dijital sensör sistemlerini pazara sunuyor. Enlighted, akıllı bina sektörünün başarılı oyuncularından biri olarak faaliyet gösteriyor. Her iki şirket de satın alma işleminin finansal detaylarını açıklamama kararı aldı. Enlighted, Siemens Industry Inc.'nin yüzde yüz iştiraki olacak ve bağımsız bir -tüzel kişilik olarak yönetilecek.

Siemens Bina Teknolojileri CEO'su Matthias Rebellius konuyla...