05 / 05 / 2024

binalarda Cam balkon kullanımı

binalarda Cam balkon kullanımı

KIŞ mevsiminin gelmesiyle beraber cam balkonlara ilgi artıyor, inşaat sektöründe de cam balkonlar artık çok kullanılır hale geldi. Tüketici hem kışın balkon keyfi yapmak için hem de binanın ısı yalıtımına katkıda bulunduğu için cam balkon tercih ediyor..

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

Cam binalar şehir iklimini etkiliyor mu?

Dekoratif ve manzara sağlayan yüksek katlı binalarda ve gökdelenlerde kullanılan cam kaplama, ısıyı artırırken, rüzgar yapısını da değiştirerek şehir iklimini oluşturuyor.

Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir?

12 ve daha az bağımsız bölümü olan sadece konut kullanımlı yapılarda sığınak zorunluluğu aranmıyor. Peki sığınak zorunluluğu aranmayan diğer yapılar nelerdir? Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir? İşte yanıtı...

Hayata Cam Kat ikinci yılını yenilenen yüzüyle kutluyor!

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Sığınak hangi binalarda zorunludur?

Tabii afetlerden insanlarla, insanların yaşaması ve ülkenin harp gücünün devamı için zaruri canlı ve cansız kıymetleri korumak maksadıyla inşa edilen korunma yerleri sığınak olarak tanımlanıyor. Peki, sığınak hangi binalarda zorunludur?

Ataşehirli öğrenciler, Cam Yeniden Cam projesini destekliyor!

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor. Ataşehirli öğrenciler, ‘ Cam Yeniden Cam ’ projesini destekliyor.

Trakya Cam İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na katıldı!

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

Kale doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle şık mekanlar yaratıyor!

Doğal taştaki geniş ürün gamını cam mozaikle zenginleştirerek sıra dışı ve özgün yaşam alanları yaratan Kale Cam Mozaik, doğal taş ve camın göz alıcı birlikteliğiyle ortaya çıkardığı Nature serisi ile camın büyüsünü mekanlara taşıyor.

Riskli binalarda kira yardımı!

Riskli yapıların maliklerine tahliye tarihinden itibaren konut ve işyerlerinin teslim tarihine kadar Bakanlıkça kararlaştırılacak aylık kira yardımı yapılabilir. İşte riskli binalarda kira yardımı ile ilgili esaslar...

Kastamonu Çatak Kanyonu'na yapılacak cam seyir terasının yeri belirlendi!

Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi. Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, terasın yapılacağı yeri tespit etti...

Trakya Cam 2013 yılı gelir tablosunu yayınladı!

Trakya Cam Sanayii A.Ş, geçici vergi beyannamesi ekinde verilen SPK mevzuatına göre düzenlenmemiş, 1 Ocak - 31 Aralık 2013 dönemine ait gelir tablosunu yayınladı...

Kaloriferli binalarda mantolama nasıl yapılır?

Kaloriferli binalarda mantolama nasıl yapılır? İşte 2000 yılında 24043 sayılı resmi gazetede yayınlanan Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği ile zorunlu bir uygulama haline gelen mantolama esasları..

Yeni binalarda mantolama şart mı?

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulaması olarak tanımlanıyor. Peki, yeni binalarda mantolama şart mı? Mantolama projesinde bulunması istenilen bilgiler nelerdir? İşte yanıtı...

binalarda Cam balkon kullanımı Haberi

binalarda Cam balkon kullanımı

KIŞ mevsiminin gelmesiyle beraber cam balkonlara ilgi artıyor, inşaat sektöründe de cam balkonlar artık çok kullanılır hale geldi. Tüketici tarafında hem kışın balkon keyfi yapmak için hem de binanın ısı yalıtımına katkıda bulunduğu için tercih sebebi olan cam balkonlar, çeşitli renk ve dizayn seçenekleriyle binalara estetik bir görünüm kazandırıyor. 


Herhangi bir taşıyıcı sisteme ihtiyaç duymadan dayanıklı camlar kullanıldığı için hem temizliği kolay hem de manzarada herhangi bir kayba neden olmaz. Ayrıca cam panellerinin kapanıp açılma özelliği olduğundan, istenildiğinde tekrardan çık hava keyfi yapmanız da mümkün. 


Hürriyet Ankara Emlak...