06 / 05 / 2024

Binalardaki yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlamak mümkün

Binalardaki yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlamak mümkün

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Türkiye’de bu yıl kışın son derece sert geçeceği yolunda uyarılarda bulundu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Binalardaki yalıtım sorunu israfı arttırıyor!

Türkiye'deki enerji israfının yaklaşık yüzde 40’ı binalardaki yetersiz yalıtım sorunundan kaynaklanıyor. Uzmanlar, yaklaşık 18 milyar dolarlık israftan bahsediyor.

Binalarda yalıtım 10 milyon dolarlık açık kapatır!

İZODER Başkanı Levent Pelesen,  Türkiye'nin cari açığının, yalıtım ile 10 milyar dolar azaltılabileceğine" dikkat çekiyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin yalıtımını Filli Boya Expert yapıyor. Yalıtım ile projede, konut sahiplerinin doğalgaz faturalarında ayda 400 TL'ye varan tasarruf sağlanabilecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

EKOkredi Yalıtım 123 binden fazla konutta yalıtım yaptı!

İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile de bugüne kadar 123 bini aşkın konutun yalıtıldığını belirten Ertürk, böylelikle toplam 266 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu gerçekleştiğini kaydetti.

Kalekim'den İzolatex Plus ile ıslak mekanlara özel su yalıtımı!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü firması Kalekim, yapılarda en fazla suya maruz kalan alanlar için geliştirdiği ‘İzolatex Plus’ ile ideal bir su yalıtımı sağlıyor.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Binalardaki yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlamak mümkün Haberi

Binalardaki yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlamak mümkün

NASA, önümüzdeki kışın olağanüstü sert geçeceği konusunda Türkiye'yi uyardı. Eryap Grup CEO'su Emrullah Eruslu gelecek kara kışa yalıtımla giren binalarda enerji harcamalarının yüzde 50 oranında azalacağını belirterek; bunun yanında çatı, dış cephe, giydirme cephe, kapı-pencere ve döşemelerde de doğru kalınlıkta ve doğru uygulanacak yalıtımla ısı kaybını engelleyerek yakıt tüketimini büyük ölçüde azaltmanın mümkün olacağını ifade etti.


Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Türkiye'de bu yıl kışın son derece sert geçeceği yolunda uyarılarda bulundu. NASA'nın uyarısında Türkiye'de kış mevsiminin her zamanki dönemlerde yaşanacağı, ancak geçmişe oranla çok daha soğuk geçeceği ifade edildi.


Yalıtımsız binalarda boşa enerji harcanıyor 

NASA'nın Türkiye hakkındaki kara kış uyarısını değerlendiren Eryap Grup CEO'su Emrullah Eruslu, kışın yaklaştığı bu günlerde ısı yalıtımının ne kadar önemli bir işlem olduğunun bir...