18 / 05 / 2024

binaların modası geçer mi

binaların modası geçer mi

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Soyöz, tüketim ve modanın inşaat sektörünü doğrudan etkilediğini dile getirdi.

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Dolar kahini akılları aldı! Selçuk Geçer altın için zirve tarihi duyurdu! Altın için son fırsatlar!

Selçuk Geçer, altının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. İşte detaylar!

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!

Dolar tahminleri ile yürek hoplatan Selçuk Geçer'den flaş açıklama! Hemen bakın, sonra çok pişman olursunuz!

Dolar yorumları ile gündemden düşmeyen Selçuk Geçer, 2023'te en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Selçuk Geçer'in açıklamasını duyan kulaklarına inanamadı. İşte ayrıntılar...

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Dolar tahminleri ile yüreklere korku salan Selçuk Geçer'den flaş altın açıklaması! Hemen bakın!

Selçuk Geçer, altın fiyatlarında rekor beklentisiyle konuştu ve zengin olmak isteyenlerin parasını altına yatırması gerektiğini söyledi.

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi! Tek tek açıklanan bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi! Hemen bakın

Selçuk Geçer’den dolar için yeni tahmin geldi. Selçuk Geçer açıklamasında dolar kurunun geleceği rakamları tek tek açıkladı. Bu rakamı görenlerin resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

Selçuk Geçer altın alacakları öyle bir uyardı ki! Rekor manyağı yapacak sizi!

Ekonomist Selçuk Geçer, bu sefer altına dair yaptığı açıklamalarla gündemde. Geçer, altın için öyle tahminlerde bulundu ki! İşte detaylar!

Selçuk Geçer doları olanlara seslendi: 4 gün sonra ters köşe olacaksınız

Selçuk Geçer 21-22 Mart'ta yapılacak FED toplantısının piyasalarda şok etkisi yaratacağını iddia etti.

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Dolar tahminleriyle ön plana çıkan ünlü ekonomist merak edilen soruları tek tek cevapladı... Dolar/TL kuru için 9 gün uyarısında bulunan Selçuk Geçer flaş açıklamalarda bulundu.

binaların modası geçer mi Haberi

binaların modası geçer mi

Türkiye’de her yıl 9 Nisan tarihinde kutlanan Mimar Sinan’ı Anma ve Mimarlar Günü çerçevesinde eski ve yeni mimariyi değerlendiren İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ufuk Soyöz, öncelikli olarak Mimar Sinan’ın Osmanlı’nın hüküm sürdüğü coğrafyalarda yayılmış bir etkisi olduğunu ve çok önemli bir mimar olduğunu dile getirdi.


Günümüzde bulunan eski mimari eserlerinin korunmamasının en önemli sebebinin hızlı kentleşme olduğuna dikkat çeken Soyöz, aynı zamanda kentleşme ile birlikte gelen nüfus artışının da eski mimariyi koruyamamada çok büyük etken olduğunu vurguladı. Soyöz, günümüz mimarisinin eskiye nazaran daha niteliksiz olduğunu söyleyerek, “Her çağın kendine özgü ihtiyaçları var. Her çağın ekonomik ve üretim koşulları farklı. 19. yüzyıldan sonra endüstrileşme çağını yaşadığımız için günümüzde de her şey çok hızlı gerçekleşiyor. İnşaatlar...