28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Dolar tahminleriyle ön plana çıkan ünlü ekonomist merak edilen soruları tek tek cevapladı... Dolar/TL kuru için 9 gün uyarısında bulunan Selçuk Geçer flaş açıklamalarda bulundu.



Dolar 10 lira olacak sözleri nedeniyle mahkemeye ifade vermeye davet edilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer seçime az bir süre kala dolar/Türk Lirası kuru hakkında önemli uyarılarda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından alınan 50 baz puanlık faiz indirimi kararından sonra süratlı bir şekilde dalgalanan dolar kuru yatırımcılar tarafından yakından izleniyor.

Konuya dair birbirinden kritik açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer dolar kurunun uçuşa geçeceğini belirtti. İsabetli tahminleriyle bilinen uzman isim dolar kurunun uçuşa geçeceği tarihe dair net bir açıklamada bulundu.

Selçuk Geçer den dolar için şok uyarı! Son gün!

Yatırımcılar tarafından merak edilen "Dolarda son durum ne?", "dolar yükselecek mi?" ve "dolar düşecek mi?" gibi sorulara yanıt verildi. Sorulara yanıt veren ünlü ekonomist Selçuk Geçer döviz kurları hakkında son dakika açıklamasında bulundu.

Yatırımcıların dikkatini çeken açıklama ile birlikte ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme yol açabileceğine vurgu yaptı. Ayriyeten merak edilen soruları tek tek cevapladı. Olası bir enflasyonun görülmesi halinde doların tekrardan yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bilgisini paylaştı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön