14 / 05 / 2024

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Selçuk Geçer'den dolar için şok uyarı! Son gün!

Dolar tahminleriyle ön plana çıkan ünlü ekonomist merak edilen soruları tek tek cevapladı... Dolar/TL kuru için 9 gün uyarısında bulunan Selçuk Geçer flaş açıklamalarda bulundu.



Dolar kuruna dair görüşlerini paylaşan Para Piyasaları Uzmanı yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Selçuk Geçer tarafından gelen yaptığı açıklamalar ile birlikte dolar TL kuru tahminini duyurdu.

Ünlü ekonomist tarafından yapılan dolar / TL kuru tahminine göre 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artış meydana gelecek.

Selçuk Geçer den dolar için şok uyarı! Son gün!

Ancak tahminlerin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin altını çizdi. ABD enflasyon hakkında ise bir frenleme yapmaması halinde dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini ifade etti.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Mart 2023 tarihinde saat 22.47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,97 Türk Lirası, Euro 19,97 Türk Lirası, altının gramı ise bin 164 Türk Lirası değerinde.

EYT açıklaması: ‘Onlar da kapsama dahiller…’

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

İslam Memiş altın için Çarşamba'yı işaret etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön