04 / 05 / 2024

İslam Memiş altın için Çarşamba'yı işaret etti!

İslam Memiş altın için Çarşamba'yı işaret etti!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, haftanın ilk gününde; borsa, dolar-euro ve altınla ilgili öngörülerini açıkladı.



İslam Memiş TV 100'de yer alan köşesinde haftanın ilk gününde para piyasalarındaki olası gelişmeleri ve analizlerini paylaştı. İslam Memiş, altının bu hafta da yükselişine devam edeceğimi söyledi ve rakam paylaştı.

İslam Memiş'in analizlerinden öne çıkan satır başları şöyle

Bugün saat 14.00’de Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını açıklamak için bir araya geliyor.

Sanırım Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı CHP Genel Merkezi'nin önünde açıklanabilir.

Geçen hafta iç politikada yaşanan gelişmeler, borsa tarafında sert satışlara neden olmuştu.

#resim2>

BİST 100 endeksi haftayı 5 bin 212 puandan haftayı tamamlamıştı.

Teknik olarak endeks tarafında 4 bin 950-5 bin 400 puan aralığı geçerliğini koruyor.

Düşüş ya da yükseliş için bu bant aralıklarının dışında kalıcı olması gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön