28 / 04 / 2024

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...



Merkez Bankası'ndan gelen enfşasyon rakamlarından sonra gram altın 1.700 liraya dayandı. Yatırımcılar altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorularını araştırırkan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret ederek, yatırımcıları uyardı. Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

ALTIN BORCU OLANLAR DİKKAT!

ABD'den gelen ekonomik veriler sonrasında piyasaları değerlendiren İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. Gram altının çarşamba ve cuma günü göreceği seviyeleri açıkladı. İslam Memiş bu hafta piyasalarda takip edilecek verileri açıkladı.

2 Ağustos Çarşamba Saat 15.15’de ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği, Saat 17.30’da ABD Ham Petrol Stokları ve Beklenti-0,071 M. 4 Ağustos Cuma saat 15.30’da ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi, saat 15.30’da ABD İşsizlik oranı açıklanacak. Çarşamba ve cuma günleri oldukça önemli.'' diyen Memiş altın fiyatlarında yükselişlerin olacağını söyleyerek altın borcu olanları uyardı. 

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başlarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Yatırımcılar bu kapsamda ''bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün çeyrek altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Bugün altının ons fiyatı 1955 dolar. Gram altın 1715 lira, çeyrek altın 2801 lira, yarım altın 5602 lira,  tam altın fiyatı 11,152 lira, Ata altın fiyatı 11,443 lira, Atabeşli altın fiyatı 57,046 liradan satışa sunuluyor.

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Geri Dön