27 / 04 / 2024

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

Ekonomist Mert Başaran'dan yatırımcıları yakından ilgilendirecek kritik bir açıklama geldi. Şuan fiyatı bedava gibi görünen yatırım aracının ilerleyen zamanlarda 30 TL olacağını söyledi. Ne altın ne de dolar, alan köşeyi dönecek...



Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda döviz ve piyasalar hakkında kritik değerlendirmelerde bulunmaya başladı. Son yaptığı değerlendirme ise çok ses getirecek. Mert Başaran o yatırım aracını işaret ederek 30 liraya kadar yükseleceğini söyledi. 

NE ALTIN NE DE DOLAR...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran, dolardan ziyade yatırımcıların gümüş yatırımı yapmalarının doğru bir adım olacağını söyledi.  Gümüş fiyatlarının şuan yatırımcılar tarafından bedava  gibi görüldüğüne dikkat çekerek, gümüşün 30 liraya yükseleceğini açıkladı.

 Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek
ALAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Başaran gümüş fiyatlarının 29,90 TL’ye kadar yükseleceğini belirtti. Bunun yanında aynı dönemlerde altın fiyatlarının da rekor seviyelere yükseleceğini söyledi. Ons fiyatlarında da artış bekleyen Başaran doların yükselmesinin gümüşte de büyük artışa sebep olacağını açıkladı.

Başaran gümüşün altından daha fazla değer kazabileceğini söyleyerek, gümüşün iyi bir yatırım aracı olduğunu söyledi. 

1 Ağustos gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI...

 Ne altın ne de dolar! Şuan bedava gibi görünen o yatırım aracı 30 TL olacak! Alan köşeyi dönecek

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 1 AĞUSTOS GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

1 Ağustos Salı günü gümüş fiyatları yatırımcıların  odağında olmaya devam ediyor. Altından sonra en çok yatırımı yatırımcılar gümüşe yaparken, yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 24,56 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 21,068 lira, satış fiyatı ise 21,75 liradan işlem görüyor.

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası açıkladı! Doların yıl sonunda o seviyeyi görecek! Taş üstünde taş kalmayacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön