04 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yeni görüşlerini paylaştı.



Ünlü Ekonomist İslam Memiş, altın yatırımında bulunan vatandaşlara önerilerde bulundu. İslam Memiş, altının alınacağı en uygun zamanı paylaştı.

Altın piyasasının nabzını tutan Ekonomist, altın alım satımı yapanlara uyarılar yaptı.

Memiş, "Bu fiyatlar görebileceğiniz en dip seviye. Altın şu an ucuz değil bedava. Buralarda alım yapmayanlar aylar sonra dizlerini dövecek" dedi.

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

Uluslararası piyasalarda altının onsunun yeniden 1850 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte yeni haftaya nasıl başlayacağını şaşıran gram altın için umut dolu sözler geldi. Memiş, "Gram altın için önceki günlerde söylediğim 1200 lira hedefinin çok yakın gelecekte gerçekleşeceğini düşünüyorum. Tekrar tekrar olabilme ihtimalinden bahsettiğim 1550 lira ise yıl sonuna kadar oldukça muhtemel görünüyor. 2023 yılının altın yılı olacağına yönelik ümidim tazeliğini koruyor" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön