21 / 05 / 2024

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

Ünlü Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili yeni görüşlerini paylaştı.



Yatırım yapanların sadece altına odaklanmalarının hata olacağını belirten Memiş, diğer fırsatları kaçırmamanın önemine vurgu yaparak, özellikle gümüş madenine dikkat çekti.

İslam Memiş’ten altınla ilgili tarihi uyarı: “Bunu yapmayan kaybeder.”

Memiş, "2023'te bana sorarsanız altını sollayacak tek bir şey var, o da gümüş. Son 2 yılda 6 kat değerlenen maden, bu yıl da yükselişine devam edecektir" sözlerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 7 Mart 2023 tarihinde saat 22.21'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,92 Türk Lirası, Euro 19,97 Türk Lirası, altının gramı ise bin 103 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Emekliye müjde! 7000 TL ek ödeme... İşte detaylar!

Bir yıl ödemesiz 100 bin TL kredi! Devlet bankaları yardıma koştu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön