29 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu öngörüsünü değiştirerek, yeni zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, 'bunu yapana geçmiş olsun' diyerek bir de uyarı yaptı.



Altın ve para piyasaları uzman ismi İslam Memiş, dolar, euro, gram gümüş ve gram altın için yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş, sene sonu için gram altındaki zirve öngörüsünü revize ett, yeni zirve beklentisini açıkladı. Takipçilerine bir de uyarı yapan Memiş, 'Bunu yaparsanız geçmiş olsun' dedi.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını özenle çizen İslam Memiş, "Elime yeni Türk Lirası geçti, kararsızım!" başlıklı Youtube videosunda şu değerlendirmelerde bulundu:

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR VE EURO DEĞERLENDİRMESİ! HANGİSİ ALINIR?

İslam Memiş gram altın için Geçmiş olsun dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Borsa İstanbul 5197 puandan haftanın ilk işlem gününü tamamladı. Yüzde 2.74'lük değer artışı var. Bu hafta 4950-5250 aralığını takip etmeye devam edeceğim. Yükseliş ya da düşüşler için bu bant aralığının dışına çıkması gerekiyor borsanın. Deprem felaketinden sonra borsada oluşabilecek geri çekilmelerde yatırımcının profesyonel destek alması gerekiyor. 4 milyon borsa yatırımcısının çoğu acemi. Teknik destek almayanlar 5000'in altında çok dikkat etmeliler. Yıl içinde 6000 puanı beklemeye devam ediyoruz ancak bu seviyeler hangi çeyreğe tekabül eder, net bir tarih veremiyoruz. 5000 puan altına sarkmaları takip ediyorum.

Dolar TL'de herhangi bir gelişme yok. Serbest piyasalarda dolar TL kuru 19.12-15 bant aralığında. 19.10 üzerinde işlem gerçekleştiren piyasa gözlemliyoruz. 19-19.30'u takip ediyoruz. Euro TL ekranlarda 20 lira, serbest piyasalarda 20.21-20.27 aralığında. Yüksek rakamda kalmaya devam ediyor. Euro dolar paritesi haftaya sakin başladı. Akşam saatlerinde toparlanma gerçekleşti ancak dar bant aralığında gezmeye devam ediyor. Orta ve uzun vadeyi göz önünde bulunduran yatırımcılar, 1.12 - 1.15 yükseliş yönündeki öngörümde değişiklik yok. En kolay alınabilir döviz dolardır ancak uluslararası piyasalardaki değer artışının euro kadar olacağını tahmin etmiyorum. Dolar mı, euro mu diyenlere 'euro' diyorum. Döviz almak isteyenlerin doları bir kez daha düşünmeli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön