16 / 05 / 2024

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu öngörüsünü değiştirerek, yeni zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, 'bunu yapana geçmiş olsun' diyerek bir de uyarı yaptı.



ALTINDA YIL SONU İÇİN YENİ TAHMİN

Elimde TL var altın alsam mı? Bu soruyu soran herkese altının ucuz değil, bedava olduğunu söylüyorum. Yıllık getiri yatırımcısı için 1450 hedefi vardı, bunu 1550'ye çıkardık. Hazirandan itibaren yükselişlerin agresif olduğunu göreceğiz. Al satçılara ise makas aralığı kazandırmayacak. Bütün dünyada para ile para kazanma devri bitti bir yıldır.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

 İslam Memiş gram altın için Geçmiş olsun dedi! Yeni zirveyi açıkladı! 

Gümüş tarafında bir bozulma yok, gümüş en son konuşan yatırım aracıdır. Geçen yıl herkes kafalarını taşlara vuruyordu, yükselmedi diye. Gram fiyatı 14.40 seviyesinden yılı tamamladı. 2022'de gümüşün gramı altının gramına kıyasla daha fazla getiri sağladı. Bu piyasada her zaman, her hafta, her ay gümüş yükselmedi diyorsunuz, bir anda zıplıyor, bu kez ses kesiliyor. Elinde dolar bulunan gümüşün oldukça ucuz olduğunu bilmeli. Gümüşün gram fiyatı 12.50 ekranlarda ancak bu geçerli değil. Fiziki tarafta 13 lira üzerinde alım yapılıyor. Bu gerilemeye, tuzaklamaya dikkatli olmanız gerekiyor.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Şubat 2023 tarihinde saat 23.55'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş, doları olanı uyardı! Köprüden önce son çıkış!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön