04 / 05 / 2024

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Deprem sebebiyle çalışmalarına 3 hafta ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu gelecek hafta toplanacak. 28 Şubat Salı günü mesaiye başlayacak olan TBMM’nin gündemi deprem ve EYT olacak.



Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, 28 Şubat Salı günü çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Genel Kurulun gündem maddelerinin başında ise ülke gündemini derinden sarsan deprem olacak. Meclisin 2. önemli başlığı ise EYT düzenlemesi olacağı öğrenildi.

TBMM'de 5 siyasi parti grubunun ortak imzası ile Deprem Araştırma Komisyonu kurulması planlanıyor. Komisyonda depremin tüm yönlerinin araştırılarak, alınması gereken önlemlerin tespit edilmesi hedefleniyor.

Daha önce 3 komisyon kuruldu

EYT liler gözünü bu toplantıya dikti!

Türkiye’de meydana gelen depremler sonrasında daha önce üç araştırma komisyonu kuruldu. İlk araştırma komisyonu 1999 depremi sonrasında kuruldu. Bir diğer komisyon ise 2010 yılından kuruldu. Son komisyon ise 2 yıl önce İzmir depremi sonrasında kuruldu. Komisyonlar yaptıkları çalışmalar sonunda deprem sonrası yaşanacak felaketlerle ilgili önlemleri sıralandığı raporlar hazırlamıştı.

İkinci gündem EYT


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön