27 / 04 / 2024

Ekonomist İslam Memiş gram altın için 'Son fırsat' dedi ve rakam açıkladı!

Ekonomist İslam Memiş gram altın için 'Son fırsat' dedi ve rakam açıkladı!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş gram altının göreceği seviyeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve ağustos ayını işaret etti.



FED'in açıkladığı faiz kararı sonrası yatırımcılar da altın ve doların akıbetine ilişkin soru işaretleriyle doldu.

FOX TV'de 'Ekonomi Arası' isimli programda ekonomi gündemine ilişkin analizlerde bulunan tecrübeli ekonomist İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto paralar için uyarılar yaptı.

Memiş, "Gümüş ve altın fiyatları yatırımcısı şunu çok iyi görüyor. Son bir yılda ciddi baskı altındaydı. Bu kadar risk varken, resesyon riski varken, baskı altında olması, fiyatların düşük olduğu biliniyor. FED'in beklentisi fiyatlanmıştı. Ons altın dün 1760 devamında 1780, aslında hedef 1800 dolar seviyesi. Yükselişler devam ederse ilerisine bakacağız. Bugün ABD'de açıklanacak büyüme rakamları önemli emtialar için" dedi.

Ekonomist İslam Memiş gram altın için Son fırsat dedi ve rakam açıkladı!

"Binin altına sarkmalar son bir şans"

Memiş, şöyle konuştu:

"Yıla 785 liradan başlayan gram altın bugün hem banka hem Kapalı Çarşı'da 1015 lira seviyesinde. Yani 7 ayda gram altın yatırımcısına 230 lira kazandırdı. Tabii ki 1200 ve 1450 öngörümü koruyorum, kamuoyu ile paylaşıyorum. Dolardan destek görüyor, dolar gram altını desteklemeye devam ediyor. Yatırımcısı gram altını takip etmek için doları takip etmeli. 1020 lira direnç seviyesi var yukarıda. Ağustos gram altında alım için son fırsat. Makas aralığına dikkat etmek gerekiyor. Gerçek değeri gram altının 1015 lira seviyesi. 1015'i baz almalılar. 1000'in altına sarkmalar son bir şans olarak ön planda duruyor."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön