10 / 05 / 2024

Ekonomist İslam Memiş gram altın için 'Son fırsat' dedi ve rakam açıkladı!

Ekonomist İslam Memiş gram altın için 'Son fırsat' dedi ve rakam açıkladı!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş gram altının göreceği seviyeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve ağustos ayını işaret etti.



"Gümüş altına kıyasla daha ucuz kaldı. Ons bazında 40 dolar, gram tarafında 20 lira beklediğim hedef seviyeler. Burada hızlı ataklar gerçekleşebilir. Yıl sonuna kadar gümüş ciddi sürprizler de yapabilir. Elinde dolar, döviz varsa, ons bazında gümüşün dip seviyelerde olduğunu gözlemliyorum. Bundan sonraki süreçlerde gümüş performansının altına kıyasla daha iyi olacağını düşünüyorum."

"Kripto paralarda kötümser değilim"

"Şu anda Bitcoin 22 bin 919 dolar seviyesinde. Dün yüzde 6 değer artışı vardı, bugün pozitif görünüm devam ediyor. 24 bin dolar seviyesinden sonra, bir sonraki atakta 27 bin dolar seviyesi var. Ben çok kötümser değilim kripto paralarda. 2023'te faizleri indirecek bir Fed var bu da kripto paraların yükselişi için önemli. 2023'ün faiz indirimleri daha fiyatlanmadı, o da yılın son çeyreğinde fiyatlanır. Ben pozitif beklentimi devam ettiriyorum. Unut paranızla bu piyasa olmanız lazım, umut paranızla değil." 

Ekonomist İslam Memiş gram altın için Son fırsat dedi ve rakam açıkladı!

Editörün Notu: Bu haber 28 Temmuz 2022, saat 22.49'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira 35 kuruş değerindedir.

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Bu habere dikkat! Fed kararı önce bunları bilmeniz gerekiyor

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön