29 / 04 / 2024

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir son yazısında Türkiye’nin AK Parti döneminden evvel kendine yeten bir ülke olduğunu ancak artık pek çok tarımsal gıda ürününün dışarıdan ithal edildiğini anımsattı.



Türkiye’nin mücadele ettiği ekonomik kriz durumu gıda fiyatlarını derinden etkilemeye devam ediyor. Pazarda markette fiyat etiketleri sürekli yukarı doğru seyrederken vatandaş eline geçen paranın nasıl bittiğini bile fark edemiyor. Durum bu şekilde ilerken Yeniçağ'ın ünlü ekonomi yazarı Remzi Özdemir, bu kış için karamsar bir tablo çizdi, okuyucuları korkuttu.

SIKI DURUN DOMATESİN KİLOSU 40 TL OLACAK

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir son yazısında Türkiye’nin AK Parti döneminden evvel kendine yeten bir ülke olduğunu ancak artık pek çok tarımsal gıda ürününün dışarıdan ithal edildiğini anımsattı. Yaz dönemi sebze meyve fiyatlarının bile maksimuma ulaştığı Türkiye’de kış aylarında önümüzde gelecek gıda fiyatları için hazırlıklı olmamız gerektiğini ifade eden Özdemir “Sıkı durun, bu kışın domatesi en az 40 liraya alacağız. Daha güzel salkım domates isterseniz 50 TL'ye vereceksiniz. Hele organik olsun, kokladığımda domates kokusu gelsin istiyrosanız o zaman 70 lira vereceksiniz" ifadelerine yer verdi.

İşte Remzi Özdemir’in yazısındaki o bölüm


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön