01 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, önümüzdeki zamanlarda bankaların yapacağı yeni hamleleri açıkladı.



Dolar ve harici tüm emtialar kafa karıştırmaya devam ediyor. Yatırımcılar kara kara düşünürken, vatandaş ise doların enflasyon rakamlarına nasıl yansıyacağını merak ediyor.

İsabetleri tahminleri ile nam salan ünlü ekonomist Remzi Özdemir, ise önümüzdeki günlere dair önemli tüyolar verdi. Özdemir, yakın zamanda bankaların yeni bir atak yapacağını belirtirken, bahsi geçen atağın devlet tarafından sürüleceğini açıkladı.

SON SİLAHI AÇIKLADI

Özdemir, ‘’Merkez Bankası ve devlet kademelerinin elinde kalan tek silah, Enflasyona Endeksli Bono. Bu yöntem, çok daha önceleri ortaya çıkacaktı fakat bankalardan gelen itirazlar sonucunda rafa kaldırıldı. Çünkü bu yöntemde kimse parasını bankaya yatırmaz ve herkes mevduatını bonoya yatırır. Bu noktada rahat bir nefes almak isteyen devlet kademeleri, bono silahını çekmek zorunda kalacak. Çünkü bu saatten sonra faizlerin 50 veya 100 puan artmasının herhangi bir etkisi olmayacak’’ şeklinde konuştu.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön