21 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, önümüzdeki zamanlarda bankaların yapacağı yeni hamleleri açıkladı.



DOLARDA NASIL BİR ETKİ YARATACAK

Enflasyona endeksli bono yönteminin devlet kademelerinde son silah olarak görülmesinin yanı sıra ekonomiye yapacağı katkıları da açıklayan Yeniçağ yazarı ünlü ekonomist Remzi Özdemir, ‘’Bana göre enflasyona endeksli bono yöntemi, doların düşmesini sağlamayacak. Sağlasa dahi 1 lira düşürür daha sonra dolar, nerede kalmıştık diyerek yükselişini devam ettirir. Bu noktada Merkez Bankası tarafından daha sağlam adımların atılması gerektiğin düşünüyorum’’ dedi.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir dolar ve gram altının düşürülmesi için gizli planı açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Temmuz 2022 tarihinde saat 00.26’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,38 Türk Lirası, euro 17,46 Türk Lirası, altının gramı ise 967 Türk Lirası değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlara inanmayın dedi! Doların gerçekte kaç lira olduğunu açıkladı

Ekonomist Hatice Kolçak Kurban Bayramı sonrası bankadaki altınlarını ne yapacağını açıkladı

Dolar kıtlığı olacak iddiası! Tarih verildi

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön