07 / 05 / 2024

Binali Özbaykız

Binali Özbaykız

İzmir iş dünyasının rağbet ettiği, yeni kent ve finans merkezi Bayraklı'da satışa sunulan ve 62 ofisten oluşan "Brand Office" projesi, modern tasarımı, sosyal donatıları ve a plus hizmetleriyle benzerlerinden ayrılacak.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Binali Yıldırım İlkokulu 21 milyon liraya inşa edildi!

Binali Yıldırım İlkokulu ile ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Arsayı devlet tahsis etti. Üzerinde gördüğünüz binayı her şeyiyle çocuklarım yaptırdı. 10 bin 500 metrekare alana kurulu 24 derslikli okulumuz 21 milyon liraya mal oldu" dedi...

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Yenisahra'daki Romanların imar sorunu çözülecek!

Yenisahra 3'üncü Roman iftarına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'İmar, sağlık, ulaşım gibi sorunlarınızı çözmek bizim işimiz.' dedi.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Binali Yıldırım'dan Avcılar'a imar müjdesi!

Mevcut belediyenin Avcılar'daki imar sorununu çözmediğini söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, imar sorunun çözüleceğini müjdeledi.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Binali Yıldırım: İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız!

Fatihliler ile birlikte Kocamustafapaşa Meydanı'nda bir araya gelen AK Parti İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul’un 300 mahallesinde 455 tane kreş açacağız'' dedi.

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Binali Yıldırım: İstanbul'daki 961 mahallenin 300'ünde 955 kreş açacağız!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'un 39 ilçe ve 961 mahallesinde ciddi araştırmalar yaptık. Çalışan anneler için kreş ihtiyacı olan bütün mahalleler belirlendi. 961 mahallenin 300'ünde toplam 955 kreş açacağız" dedi...

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Binali Özbaykız Haberi

Binali Özbaykız

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, Brand Office bünyesinde yer alacak profesyonel site yönetimi, resepsiyon ve otel hizmeti, akıllı ofis sistemi, kartlı geçiş sistemi, spor ve fitness alanı, çocuk oyun alanı, ogs ile araç girişi, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, geniş kat holleri, ve hobi odasının bulunacağını belirtti. Geleceğin ofislerini bugünden tasarladıklarını kaydeden Özbaykız, "Proje gerek merkezi konumu gerekse de ulaşım olanaklarıyla bölgenin önemli bir ihtiyacına cevap verecek. Brand Office'in konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan iç mimarisiye sahip. Çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştürüyoruz. İzmir'de ofis konseptini bir adım ileri taşıyoruz" dedi. İmza attıkları her projede güven algısını daha da yükselttiklerini belirten Özbaykız, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı'da konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyledi.


Yeni Asır



Haber Posta...