11 / 05 / 2024

binbir gece Salih Efendi Yalısı

binbir gece Salih Efendi Yalısı

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Ankara Hamamönü'ndeki tarihi konakta dün gece yangın çıktı!

Ankara Hamamönü'nde bulunan tarihi bir konakta dün gece yangın çıktı. Alevler ekiplerin zamanında müdahalesiyle yakınındaki diğer binalara sıçramadan söndürüldü. Yangın sonrası konakta maddi hasar oluştu.

Salih Bezci: İnşaat ekonominin lokomotifi oldu!

ATO Başkanı Salih Bezci, inşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğunu Türkiye ekonomisinin büyümesine bakıldığında sektörün payının yüksek olduğunu belirterek, "İnşaat 250 alt sektörü harekete geçiriyor" dedi.

Salih Madra: Zeytinliklerin imara açılmasına izin verilmemeli!

Ayvalık Zeytin Üreticileri Derneği Başkanı Salih Madra, 25 dönümden küçük zeytinliklerin imara açılmasını öngören tasarının zeytincilerin ölüm fermanı olduğunu belirterek "Bu şekilde zeytini talana izin verilmemeli" dedi.

Süleyman Şah Türbesi, gece görüş sistemiyle denetlendi!

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk, 21 Ekim 2014 tarihinde gündüz ve gece uçarak Suriye ve Irak sınırında yerde konuşlu birliklerle icra edilen müşterek görevlere ilişkin inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Alemdar Öztürk: Ceyhan için gece gündüz çalışıyoruz!

Ceyhan'ın AK Partili Belediye Başkanı Alemdar Öztürk yaptığı açıklamada ilçeye yapılacak yatırımların gelmesi için gece - gündüz çalıştıklarını ve bütün kavgalarının hizmet için olduğunu belirtti.

Ankara'da taş ocaklarına gece baskını gerçekleştirildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ankara’da çevreyi kirleten taş ocaklarına gece denetimleri gerçekleştirildi. Gece denetimleri ile daha temiz bir çevre için mesai kavramı da ortadan kaldırılmış oldu.

Salih Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi...

Sakarya'da sağanak yağış! Bu gece yağış artacak!

Sakarya'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Metrekareye 16 kilogram yağışın düştüğü kentte bu gece yağışın daha artması bekleniyor.

Salih Yurduseven kimdir?

Ankara İç Mimarlık Proje Müdürü Salih Yurduseven kimdir? Salih Yurduseven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Yurduseven, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta hizmet veriyor?

Salih Bezci Ankara Alışveriş Festivali’ne katıldı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. ATOYönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.

Tünellerde gece aydınlatması nasıl yapılmalıdır?

Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.

Sarıkamış Cıbıltepe gece kayak merkezi yapılacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde gece kayağı yapılabilmesi için çalışma başlatıldı. Sarıkamış Cıbıltepe gece kayak merkezi yapılacak.

binbir gece Salih Efendi Yalısı Haberi

binbir gece Salih Efendi Yalısı


'Binbir Gece' isimli dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren oyuncu Bergüzar Korel için hiç şüphesiz geride bıraktığımız gün bir gemi kazası sonrasında ağır hasar gören Salih Efendi Yalısı'nın anlamı çok büyük...

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, kaza sonrasında böylesi önemli bir yalının hasar görmesi hakkında üzüntü duyduğunu belirten Korel, eşi Halit Ergenç'le başrolü paylaştığı “Binbir Gece” dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son haline çok üzüldüğünü dile getirdi. Güzel oyuncu Korel, böylesi kazalara açık yapılar konusunda ciddi tedbirlerin alınması gerektiğini de eklemeden...