14 / 05 / 2024

Bingöl 18 tesisin toplu açılış töreni

Bingöl 18 tesisin toplu açılış töreni

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 18 tesisin toplu açılış törenine Zazaca selamlayarak başladı. Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da erdemiyle, birikimiyle memleketi Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Bingöl İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte TOKİ Bingöl kura sonuçları 18 Kasım 2022...

Bingöl'de yapı stokunun yüzde 80'i yenilendi!

18 yıl önce Bingöl'de yaşanan deprem sonrasında kentte yapılan çalışmalar sonrasında kent genelinde yapı stoku yüzde 80 oranında yenilendi. 

TOKİ Bingöl Yedisu projesi için düğmeye basıldı!

Bingöl İli, Yedisu İlçesi, Merkez Mahallesi 108 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bingöl Kadın Emek Çarşısı açıldı!

Bingöl Belediyesince kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesi için yaptırılan ve içerisinde 18 işyeri yer alan Kadın Emek Çarşısı Bingöllü vatandaşların hizmetine açıldı.

Bingöl'de 18 tesisin toplu açılış töreni düzenlendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 18 tesisin toplu açılış törenine Zazaca selamlayarak başladı. Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da erdemiyle, birikimiyle memleketi Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Bingöl Kiğı Barajı'nın inşaatı tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl’de inşa edilen Kiğı Barajı’nda su tutma işlemi başladı. Terör örgütü tarafından sıkça hedef alınan barajda böylece 18 yıllık hasret sona ermiş oldu.

Bingöl Belediyesi canlı hayvan pazarı tesisi yapacak!

Belediye Başkanı Barakazi: "Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine Canlı Hayvan Pazarı yapacağız. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Bingöl hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta konutlar teslim ediliyor!

Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 160 adet konutun, konut teslim sözleşmesi gerçekleşecek. Teslim işlemleri, asil konut alıcıları için 09 - 18 Kasım 2015, tarihleri arasında gerçekleşecek.

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi!

2015 TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 154 adet dairenin satışa çıkacağı projede 17 bin 13 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ kura başvuruları 5 Ekim Pazartesi günü başlıyor. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade imkanı sunan projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri!

Kura çekilişi 23 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. Etap başvuru tarihleri...

Bingöl 18 tesisin toplu açılış töreni Haberi

Bingöl 18 tesisin toplu açılış töreni

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu hain alçaklar, ülkemizi, terör belasına musallat etmesi karşısında en dik duran illerimizden biri Bingöl oldu. Onlar halkın kendilerine destek vereceğini zannettiler ama Doğu ve Güneydoğulu kardeşlerim, özellikle de Bingöllü kardeşlerim, 'Bu vatan bölünmez' diye haykırdı. 'Kardeşliğimiz ebedi' diye haykırdı. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Davutoğlu, Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 18 tesisin toplu açılış törenin yaptığı konuşmaya, Zazaca selamlayarak başladı. Vatandaşların doğum gününü kutlaması üzerine, "Hoş bulduk, Bingöl benim ikinci evim" diyen Davutoğlu, kente Başbakan olarak ikinci kez geldiğini, Dışişleri Bakanı olarak da daha önce sık sık ziyaret ettiğini söyledi. 


Bingöl'ün ilçelerini selamlayan Davutoğlu, "Düğünlerde sizlerin söylediği ne güzel bir türkü var, 'Bingöl, 4 dağ içinde, yanarım yağ içinde, kim Bingöl'ü sorarsa, bir yarim var içinde.' Bu türküyü yazanın...