20 / 07 / 2024

Bingöl 200 yataklı Hastane ek binası inşaatı

Bingöl 200 yataklı Hastane ek binası inşaatı

HDP Milletvekili Hişyar Özsoy, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun tarafından yazılı olarak cevaplandırmasını istediği önerge hakkında şunları dedi:

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Bingöl Devlet Hastanesi açıldı!

250 yataklı Bingöl Devlet Hastanesi hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Akdağ, sağlık ailesinin şifaya vesile olması için Bingöl'ün güzel bir fırsata kavuştuğunu söyledi.

Bingöl Devlet Hastanesi yarın açılacak!

2010 yılında inşaatına başlanılan Bingöl Devlet Hastanesi yarın hizmete açılıyor. 250 yataklı devlet hastanesinin açılışına Sağlık Bakanı Recep Akdağ katılacak.

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Bingöl Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

Yapımına 2001 yılında başlanan ve Bingöl kamuoyunu uzun süredir meşgul eden 250 yataklı Devlet Hastanesi binası yapım işi tamamlandı. TOKİ yetkilileri geçici kabulü yaparak Sağlık Bakanlığına devir işlemini başlattı.

Bingöl'e 100 yataklı sporcu kamp eğitim merkezi yapılacak!

Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, yaptığı açıklamada, 4 bin 920 metrekare arsa, 4 bin 400 metre kapalı alandan oluşacak 100 yataklı modern Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ihalesinin yapıldığını söyledi.

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi yapılıyor!

Gölbaşı'nda 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapımına başlanıyor. Birkaç gün içerisinde şantiye alanı kurulmasına başlanacak.

Malatya'ya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi geliyor!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulması planlanan ve projesi 2016 yılı yatırım programına alınan 200 yataklı Onkoloji Hastanesi, Doğu'daki hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak.

Batman Güney Raman'a 200 yataklı yeni hastane yapılacak!

2015 Yılını değerlendiren Vali Azmi Çelik, ulaşım ağırlıklı 2 proje dışında yatırımların büyük bir bölümünün gerçekleştiğini belirtti. 200 Yataklı yeni hastane, Güney Raman çevre yolu güzergahında yapılacak.

Bingöl 200 yataklı hastane ek binası inşaatı TBMM'ye sunuldu!

HDP Milletvekili Hişyar Özsoy, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun tarafından yazılı olarak cevaplandırmasını istediği önerge hakkında şunları dedi:

Bingöl 200 yataklı Hastane ek binası inşaatı Haberi

Bingöl 200 yataklı Hastane ek binası inşaatı

“Bingöl 200 Yataklı Hastane Ek Bina İnşaatı yapım işi 12.04.2010 yılında yapılan ihale sonucu 32.905.000 TL karşılığında Ensarioğulları İnşaat ’a verilmiştir. 2013 yılında teslim edilmesi gereken hastane inşaatının teslimatı Mayıs 2015’e ertelenmiş, hükûmet temsilcileri ve valiliğin defalarca açılış sözü verdiği inşaat, ilk teslimat tarihinin üzerinden iki buçuk yıldan fazla zaman geçmesine rağmen hala bitirilmemiştir. Sağlık Bakanlığı, TOKİ ve Bingöl Valiliği tarafından takip edilmesi gereken iş bitmediği için Bingöl ilinde hastane yetersizliklerinden dolayı gittikçe büyüyen sağlık sorunları artık tahammül edilemez bir duruma gelmiştir. Bu konu hakkında Bakanlık ve TOKİ karşılıklı olarak birbirlerini suçlamaktadır. Acilen sağlık hizmeti bekleyen Bingöllü vatandaşlarımızın bildiği apaçık gerçek ise şudur: Ensarioğulları İnşaat, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu’nun sahip olduğu firmadır ve bu firmaya şimdiye...