03 / 05 / 2024

bingöl 2.etap kentsel dönüşümü

bingöl 2.etap kentsel dönüşümü

Bingöl 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi. Bakanlığın desteği ile Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Altıeylül 2. Etap ihalesi 9 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 2. Etap projesinin ihalesini 9 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap kura çekilişi ne zaman? Selçuklu TOKİ kura çekimi tarihleri 2020...

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 26996 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Bingöl Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ın temeli atıldı!

Bingöl Belediyesi tarafından ihalesi yapılan "Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap" için temel atma töreni yapıldı

Bingöl’de dördüncü etap kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

İzmir Örnekköy 2. etap kentsel dönüşüm ihalesi 11 Ekim'de!

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi, Örnekköy Mahallesi 2. Etap 27003 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. 

bingöl 2.etap kentsel dönüşümü Haberi

bingöl 2.etap kentsel dönüşümü

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde yapılacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında mevcut yapılardan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bingöl Belediyesi teknik ekipleri ile ortak çalışma sonucunda karot alımlarına başlanıldı.


Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdindeki girişimleri olumlu sonuç verdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ile yapılacak ortak çalışma sonucu Kültür Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları yapılacak. 


Kültür Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, çalışmalar kapsamında mevcut yapılardan karot alımına başlanıldığını belirterek, “Belediyemiz tarafından Kültür Mahallesi 2 Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinin devamının en önemli basamaklarından biri olan mevcut yapıların...