28 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen "Meydan Ardıçlı" projesinin 282 daireden meydana gelen 2. etabında teslimler Haziran ayında başlıyor.

Özyurtlar Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, Esenyurt'ta yükselen Meydan Ardıçlı projesinde inşaat çalışmaları son sürat sürdü. İlk etabı 2019 yılında sahiplerine teslim edilen projenin 2. etap çalışmaları da  tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplam 67 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 27 blokta, 1.681 konut ve 125 ticari ünite bulunuyor. Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabı 282 daireden meydana geliyor. 100 metrekare ila 224 metrekare büyüklüğünde daire seçeneklerinin yer aldığı ikinci etapta fiyatlar, 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Meydan Ardıçlı projesinde vadeli ödeme seçenekleri yer alıyor. Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70'lik kısmının satışlarının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek hayata geçirilen meydanı ile de göz dolduruyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

- "Projemiz, yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da odağında"

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan Proje Satış Koordinatörü ve Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, 3 etap halinde inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin , Esenyurt'un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerindeki konumu ve sunduğu prestijle bölgede önemli katkılar sağladığını belirtti.

Meydan Ardıçlı projesinin temelini attıkları günden bu yana yerli ve yabancı taleplerinde dinamik bir seyir görüldüğünü dile getiren Gül, şöyle konuştu:

"2019'da ilk etap teslimlerini yaptığımızda kısa sürede satışları tamamladık. Yatırımcılarımıza söz verdiğimiz gibi 2. etap teslimlerine de başlıyoruz. Projemizin 282 daireden oluşan ikinci etabında fiyatlarımız 800 bin liradan başlıyor. Projemizde yatırımcılarımıza vadeli ödeme seçenekleri avantajı sunuyoruz. Son etabın inşaat çalışmalarının yüzde 70'ini tamamladık. 3. etabımız 1+1 ve 1+0 dairelerin ağırlık kazandığı bloklardan oluşuyor."

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Meydan Ardıçlı projesinin 2. etabı için teslimler başlamadan önce yerli ve yabancı yatırımcılardan talepler toplamaya başladıklarını dile getiren Gül, "Projemiz, yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da odağında. 2. etabın 70 daireden oluşan bir bloğun tamamını Çinli bir yatırımcı satın aldı. Yabancı yatırımcılar, projemizin sunduğu prestij ve konfordan çok etkileniyor. Bunu gelen taleplerde çok net görüyoruz." dedi.

- 5 ayrı daire seçeneği sunuluyor

Verilen bazı bilgilere göre, 545 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Esenyurt Meydan Ardıçlı projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere 5 ayrı daire seçeneği mevcut.

Meydan Ardıçlı projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin ila 7 bin 500 TL arasında farklılık gösterirken, dairelerin metrekare büyüklükleri ise 41 ila 228 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ila 1.122 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 27 bloktan meydana gelen Meydan Ardıçlı'da; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ise aileler için ayrıldı.

Blokları 6 ve 7 kat arasında farklılık gösteren, yatay mimariye sahip Meydan Ardıçlı projesi; geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle bir araya getiriyor. Paris'ten Roma'ya, New York'tan İstanbul'a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek inşa edilen Özyurtlar Meydan Ardıçlı projesi bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getirecek.

Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan içinde dünyaca ünlü markaların yer aldığı alışveriş markalarından kafe ve restoranlara kadar her türlü ince detayların düşünüldüğü cadde ve sokaklarda, kentin sosyal hayatına dinamik bir yapı kazandıracak.

Meydan Ardıçlı projesinde 12 bin metrekareden meydana gelen yeşil alan ve yeraltı otoparkları da bulunuyor.

www.meydanardicli.com.tr 

Meydan Ardıçlı’ya Çinlilerden yoğun ilgi!


Geri Dön